28 Octombrie 2020 publicat în Horoscop 2210 share-uri

Sunt câteva conjucturi astrale care își vor face resimțită influența lor în cea de-a 11 lună a anului și care vor trasa câteva direcții de viață pentru zodii. Descoperă cum stau zodiile cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în noiembrie 2020, penultima lună a anului: 

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Săgetător

În luna noiembrie 2020, aspirațiile personale și ambițiile profesionale au câștig de cauză asupra a aproape orice înseamnă restul. Te concentrezi mai mult înspre cuvinte precum autonomie, independență, interes de sine și își dorești ca lucrurile și proiectele să îți iasă așa cum le visezi tu, conform propriei viziuni. De aceea, deși în această perioadă vei fi mai reticent/ă la colaborările cu ceilalți și te vei axa mai mult pe munca individuală decât pe cea de grup, aceștia te vor aprecia enorm și vei avea oportunitatea de a străluci și a-ți demonstra abilitățile tale speciale.

Vrând, nevrând, astrele au însă și alte planuri pentru nativii Săgetător, mai ales pentru cei single, căci influența lui Venus își va face simțită prezența până pe 21 noiembrie. Veți fi magnetici și radiati atât de multă încredere, sex-appeal și siguranță de sine, încât mulți dintre reprezentanții sexului opus se vor lăsa cuceriți de energia și personalitatea voastră magnetică. Unele relații aparent platonice sau de pură prietenie au multe șanse să treacă la statutul de relație profundă și de iubire în anumite contexte surpriză create de astre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Noiembrie 2020 este o luna decisivă pentru anumiți Capricorn pe plan sentimental, unii dintre aceștia văzându-se în postura de a renunța la o relație sau o anumită persoană, dar și de a-și confrunta propriile temeri vizavi de implicarea posibilului partener de viață pe termen lung, responsabilități și compromisuri. Una peste alta, din cauza tranzitului lui Venus în casa a 10-a a Capricornului către sfârșitul lunii și a aspectelor pe care le creează cu alte planete precum Saturn, Jupiter și Pluto, discuțiile sincere și directe vor clarifica multe dintre dilemele voastre legate de această persoană.

Dacă sunteți într-o relație de iubire autentică, nu trebuie să vă faceți nici cea mai mică problemă. Aici vorbim despre cu totul altceva, despre armonizarea dorințelor voastre ca și cuplu cu cele individuale. Pe de altă parte, mulți Capricorni single se simt atrași foarte puternic de o anumită persoană, dar în același timp au propriile rețineri și nu se deschid cu adevărat către ea, deși această persoană vă arată deschis că vă place și își dorește o relație cu voi. Dacă vă place cu adevărat, nu mai ezitați și nu mai așteptați. Este o persoană specială, care merită cucerită și iubită!

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Vărsător

Planeta Marte își va face destul de mult resimțită influența asupra zodiei Vărsător în această lună. Vărsătorului, de obicei liniștit, răbdător și tolerant, îi va sări muștarul cu ușurință și va fi neiertător față de defectele și greșelile celorlalți. În plus, deși urăște conflicte, are tendința ca în prima parte a lunii să le atragă fără voia sa. Este bine ca în această perioadă să îți investești energia ta abundentă și efervescență în lucruri constructive și pozitive. Indiferent că ne referim la relații imposibile, pe muche de cuțit sau complicate, degajează-te de persoanele cu care nu te simți pe aceeași lungime de undă și care provoacă furtuni în sufletul tău. Nu ai nevoie să fii răvășit iar și iar, ai nevoie de pace și regenerare.

Chiar dacă ești atrasă de o persoană nou cunoscută, nu te angaja în aventuri periculoase dacă intențiile acesteia nu sunt aproape de ceea ce îți dorești. Eclipsa de lună de pe 30 noiembrie joacă un rol de activare în casa iubirii a Vărsătorului, marcând sfârșitul unei etape puternice din viața emoțională a Vărsătorului, posibil chiar încheierea unei căsnicii sau a unei relații. Acolo unde mai există șanse de noi începuturi, acestea vor fi explorate. Dar unde este imposibil, așa va și rămâne, încheiindu-se astfel un ciclu și lăsând loc pentru noi opțiuni în iubire în viitorul imediat.

Este foarte posibil ca în ciuda restricțiilor de călătorie legate de pandemie, unii Vărsători să fie nevoiți să întreprindă anumite călătorii în interes de serviciu. Anumite chestiuni necesită a fi negociate sau rezolvate cu partenerii internaționali, iar aceste întâlniri nu mai pot fi amânate.

Horoscop Noiembrie 2020 pentru zodia Pești

Planeta Uranus îi ajută pe nativii Pești să se reinventeze, să se exploreze și să creeze mici revoluții personale astfel încât să facă pace cu cine sunt și cu ceea ce își doresc de la viață, ei înșiși și ceilalți. De asemenea, la locul de muncă ideile tale îi inspiră pe alții și ți se oferă ocazia de a te folosi de lucrurile pe care le-ai învățat de-a lungul carierei tale. Mulți Pești își asumă în această lună rolul de mentor sau de trainer, dând mai departe din cunoștințele lor vaste și experiența lor.

În căsnicie sau în relațiile de iubire, cu Mercur care le tranzitează cea de-a nouă casă, Peștii traversează o perioadă incitantă și se simt atrași de nou, de aventură, ca atare își vor invita partenerul de viață să se angajeze alături de ei în activități noi sau într-o minivacanță. De asemenea, pentru unii nativi Pești apar noi posibilități de studiu sau de educație fie în țară, fie în afară, unde vor întâlni persoane noi și se vor angaja într-un schimb de experiențe sau cultural intens.

Foto fr si main: By Who is Danny /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri