26 Noiembrie 2020 publicat în Horoscop 550 share-uri

Citiți câteva dintre cele mai importante predicții astrale legate de dragostea, viața, cariera, sănătatea și situația materială a celor 12 zodii ale horoscopului. 

Horoscop decembrie 2020 pentru zodia Leu

Sunt niște aspecte deosebit de frumoase care aduc împlinire și satisfacție în viața sentimentală a zodiei Leu. Cu Soarele, Mercur și Venus, iar mai apoi cu eclipsa de soare de pe 14 decembrie 2020 luminând chiar cea de-a cincea casă a Leului, casa iubirii, a relațiilor și a romantismului, putem vorbi de iubire intensă, de angajamente, de siguranță, încredere, comunicare și confort emoțional în căsnicia sau relațiile bine sudate ale Leilor, dar și de noroc, oportunități și de hotărârea de a se căsători în viitorul apropiat a anumitor nativi Leu single.

La locul de muncă, o relație sănătoasă cu persoane senioare joacă un rol important în atingerea unor obiective sau consolidarea anumitor proiecte începute cu ceva timp în urmă. Acestea te vor călăuzi și îți vor oferi ajutorul de care ai nevoie astfel încât să faci progrese remarcabile într-o perioadă scurtă de timp. Sănătatea este un aspect important pentru această zodie în luna decembrie și unii dintre nativii Leu se vor concentra înspre vindecare și îmbunătățirea stării de sănătate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vei găsi soluții bune și eficiente pentru problemele tale de sănătate, iar unii au în vedere schimbarea medicului/ a tratamentului sau o nouă abordare și schimbare de mentalitate precum evitarea exceselor și urmarea unei diete potrivite nevoilor tale nutriționale și medicale.

Horoscop decembrie 2020 pentru zodia Fecioară

Pentru Fecioară, decembrie 2020 este despre prioritizare și în această lună familia va fi pentru tine mai importantă decât cariera și parcursul profesional. În plus, cu cea de-a IV-a casă puternic aspectata luna aceasta, simți nevoia de a fi împreună cu membrii familiei tale. Vei petrece cât mai mult timp cu ei pentru a te relaxa și a-ți reîncărca bateriile. Există și tendința de a te concentra asupra propriei perosoane, de a te reîntoarce către tine și ceea ce simți, de a-ți obloji rănile și de a-ți sonda trecutul astfel încât să îți înțelegi mai bine circumstanțele prezente.

Prin urmare, timpul tău se va împărți în timp pentru tine și timp împreună cu cei dragi. De asemenea, în familia ta pot apărea unele discuții legate de părinții partenerului de viață, dar și despre anumite cheltuieli ce țin de cămin sau educația copiilor. Cu bune intenții și respect însă, reușiți să găsiți un numitor comun și să vă comunicați diplomat amândoi punctele de vedere, iar toată lumea va avea numai de câștigat.

Pe plan profesional, luna decembrie este benefică pentru Fecioară atunci când vine vorba de elaborarea unor planuri și a unor strategii de afaceri pe termen lung, de acumularea unor cunoștințe noi sau de a le face cunoscute altora cunoștințele și ideile tale.

Horoscop decembrie 2020 pentru zodia Balanță

Viața de cuplu a Balanței în ultima lună a anului este una asezonată cu de toate. Și cu discuții în contradictoriu, dar și cu o înțelegere deplină a celuilalt. Și cu mici crize de gelozie, dar și cu o conștientizare a faptului că poți avea încredere deplină în partenerul de viață. Și cu situații zbuciumate și nervozitate, dar și cu momente nespus de frumoase care vor suda și mai bine relația voastră.

Marte aduce pasiune în relația de căsătorie sau de iubire în care este implicată Balanța, dar și tensiuni create de trecerea lui Venus prin cea de-a doua casă a Balanței. Intervenția unei persoane apropiate poate fi benefică (indiferent că ne referim la un părinte sau la o persoană mai tânăra) și vă poate face să vedeți obiectiv totul. Odată cu intrarea lui Saturn în semnul Vărsătorului pe 17 decembrie și intrarea într-o conjuctură cu Luna, vei simți intensificarea energiei tale emoționale, dar și o motivație puternică de a o folosi într-un mod constructiv astfel încât să atingi ceea ce îți dorești.

Pe plan profesional, munca ta suplimentară îți aduce în această perioadă câștiguri materiale semnificative astfel încât poți renunța la anumite colaborări care nu îți erau tocmai pe plac. Dacă ai ocazia să îți negociezi salariul sau să ceri o mărire, cea de-a jumătate a lunii decembrie este momentul potrivit.

Horoscop decembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Decembrie 2020 este o lună abundentă pentru Scorpion din punct de vedere material și financiar. Câștigi bani ușor și aceștia par că vin către tine din diverse surse (un proiect anterior, un nou parteneriat, poate chiar o donație din partea unei persoane din familie etc), dar ai și tendința de a-i cheltui la fel de repede. Prin urmare, puțin mai multă precauție și economie nu strică mai ales că decembrie este o lună solicitantă material. Faci noi achiziții pentru locuința ta și este posibil chiar să înlocuieșți anumite aparate electrocasnice care s-au stricat.

Este posibil ca decembrie să te găsească preocupându-te de sănătatea unei persoane apropiate, poate chiar o rudă de gradul I, dar vei petrece timp de calitate cu aceasta și îi vei acorda tot sprijinul tău. Chiar dacă relațiile de iubire ale Scorpionului sunt încărcate de sensibilitate în prima jumătate a lunii decembrie și ai tendința de a te îndepărta de partener fără a-i comunica acestuia gândurile și sentimentele tale, nu vei putea sta supărată mult timp. Iar simplul fapt că vei sta de vorba cu partenerul de viață pentru a disipa aceste neînțelegeri le va pune într-o nouă lumină astfel încât veți găsi soluții pentru problemele voastre.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri