Horoscopul lunii Ianuarie 2021 în detalii complete, pentru toate zodiile (Berbec - Pești)

12:12, 28 Decembrie 2020 publicat în Horoscop426 share-uri

Află ce le rezervă astrele celor 12 zodii pentru prima lună a anului 2021 și care sunt cele mai importante previziuni legate de dragostea, cariera, banii și sănătatea fiecărei zodii în luna ianuarie 2021. 

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Balanță

Dacă 2020 a fost un an intens profesional și încărcat de proiecte și colaborări noi, ianuarie 2021 este asemenea unui moment de respiro pentru Balanță. Este adevărat că unele proiecte vor fi amânate sau puse pe pauză, fapt ce te nemulțumește în sinea ta, dar astfel vei avea mai mult timp să te refaci emoțional și intelectual și să îi acorzi mai multă atenție partenerului de viață, căci este foarte posibil să fi primit plângeri și nemulțumiri în acest sens. Relația ta romantică va fi revigorată și reînsuflețită și te vei simți din nou cucerită și îndrăgostită de soțul/ partenerul tău. În plus, este foarte posibil ca veniturile acestuia să sporească în luna ianuarie și din acest motiv să îți facă o surpriză frumoasă precum o călătorie scurtă, dar romantică, într-un loc în care visai de mult timp să ajungi împreună cu acesta.

De asemenea, în luna ianuarie, anumite chestiuni legate de familie joacă un rol important în emoțiile tale, determinându-te să te apropii mai mult de frații sau surorile tale (dacă îi ai) sau de unele dintre rudele tale de sânge. Foarte posibil să primești o vizită mult așteptată din străinătate, a unei persoane dragi, și să îți manifești toată căldura și capacitatea ta de afecțiune față de aceasta. Pot apărea cheltuieli neprevăzute legate de educația sau de un hobby al copilului tău, dar ești dispusă să nu îl dezamăgești chiar dacă acest lucru înseamnă un efort financiar din partea ta.

Citeste si:
Zodia Pești - zodia viitorului! 10 MOTIVE pentru care ultima zodie...
Zodia Pești - zodia...
Foto: By Tatyana Volkova /Shutterstock

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Scorpion

Ianuarie 2021 este o lună interesantă pentru zodia Scorpion, primele două săptămâni ale anului provocându-te un pic și fortându-ți limitele atunci când vine vorba de energie și implicarea ta în proiecte extrajob. Mulți nativi Scorpion vor fi tentați ca în această perioadă să se mute în alte departamente sau să își asume sarcini extra datorită câștigurilor semnificative pe care le-ar presupune toate acestea, dar și datorită posibilității de a-și îmbunătăți cunoștințele și șansele de promovare. În plus, noile activități te entuziasmează și motivează pur și simplu, ceea ce îți dă sentimentul că ești pe drumul cel bun.

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...

Nu uita, este important să nu te suprasoliciți și să ceri și sprijinul partenerului de viață atunci când simți că nu mai poți, cel puțin cu gestionarea chestiunilor domestice sau care țin de familie. Foarte probabil că vei lua cele mai bune decizii profesionale pentru viitorul tău și al familiei tale, însă nu ezita să te consulți și cu partenerul de viață mai ales că în acest sector primează armonia și bună înțelegere în această perioadă. Anumite probleme de sănătate legate de o persoană mai în vârstă din familie te pot întrista, dar oricât de mult te-ai implica și ai ajuta persoana respectivă, anumite lucruri nu depind de tine…

Cele mai bune zile pentru ca nativii Scorpion single să își întâlnească sufletul pereche sunt zilele de 7, 13, 18, 21, 27, 28, 29 ianuarie. Astrele încurajează flirtul online sau virtual în prima jumătate a lunii, dar în ultimele 15 zile ale lunii ianuarie 2021 acestea se cer concretizate în mediul real. Așadar, este foarte posibil ca Scorpionii single să își pună farmecul la bătaie și să iasă la întâlniri.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Săgetător

Ianuarie 2021 este o lună activă și plină pentru zodia Săgetător, o lună care îi găsește pe aceștia prinși în activitățile lor profesionale, continuându-și cu implicare, putere de muncă și devotament planurile ambițioase pe care le-au inițiat în ultimile luni ale lui 2020. Influența conjucturii dintre Pluto și Mercur este intens resimțită la începutul lunii, însă pe parcursul lunii Săgetătorul își va încetini ritmul și va simți nevoia să își pună familia pe primul plan și să își regăsească forța motivațională care îl împingea să muncească într-un ritm frenetic. Totodată, în sânul familiei au loc destul de multe evenimente și întâlniri familiale care îi solicită și îi țin în priză, iar față de partenerul de viață își revarsă întreaga lor iubire. Multe cupluri în care sunt implicați Săgetătorii au ca temă de discuție luna această aducerea pe lume a unui copil.

Nativii Săgetători single sunt împinși de astre pe la spate să acționeze dacă vor da nas în nas cu sufletul lor pereche și să nu mai lase să treacă pe lângă ei iubirea vieții lor. Prin urmare, vor fi dispuși să își mărturisească sincer și deschis sentimentele, precum și disponibilitatea lor de a se implica într-o nouă relație. Mai mult, Sagetatorii au mai multe opțiuni romantice din care pot alege.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri