28 Decembrie 2020 publicat în Horoscop 433 share-uri

Află ce le rezervă astrele celor 12 zodii pentru prima lună a anului 2021 și care sunt cele mai importante previziuni legate de dragostea, cariera, banii și sănătatea fiecărei zodii în luna ianuarie 2021. 

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Capricorn

Banii curg și vin singuri către tine în luna ianuarie, dragă Capricorn, însă singura problemă este că nu vin într-un flux constant, ci într-unul inconsecvent, ceea ce te nemulțumește oarecum. Totodată, este foarte posibil ca o călătorie mult așteptată sau planificată de mult timp în interes de serviciu să fie amânată sau anulată pentru jumătatea anului, lucru ce nu îți este deloc pe plac. Chiar dacă primele 10 zile ale lunii nu sunt în conformitate cu înălțimea așteptărilor tale, ianuarie 2021 se dovedește a fi o lună prolifică financiar și profesional, chiar dacă vei mai avea de așteptat pentru promovarea la care visezi.

Pe plan relațional, ianuarie 2021 te va învăța să fii puțin mai circumspect și să înveți să îți gestionezi sentimentele de mânie, arătând răbdare, maturitate și autocontrol. Nativii Capricorn implicați într-o relație au tendința de a-și domina partenerul de viață sau de a-i presa cu pasiunea temperamentului lor din această perioadă, dar și cu anumite dorințe ale lor, neținând cont de statusul emoțional al persoanei iubite, ceea ce în loc să producă o apropiere, poate produce o distanțare între parteneri. Învață să te pui în pielea celuilalt și să înțelegi și astfel va fi bine pentru toți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativii single se simt puternic atrași de o anumită persoană, însă aceasta se confruntă cu probleme dificile pe plan personal sau familial, ceea ce poate aduce anumite întârzieri sau regrese în ceea ce privește o posibilă relație cu ea. Sfârșitul lunii ianuarie poate fi însă perfect pentru niște întâlniri romantice superbe.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Vărsător

Vărsătorul este menit karmic și astrologic să își reconfigureze viața în 2021 și să traverseze mari schimbări în viața sa, însă în ianuarie 2021 ascensiunea sa către drumul schimbării are loc într-un ritm mai lent. Intervin (din nou!) anumite chestiuni familiale care îi țin pe loc sau care îi forțează să își canalizeze întreagă energie într-o altă direcție decât ei înșiși sau anumite persoane din trecutul lor care nici nu vor să fie cu ei, dar nici nu îi lasă să meargă mai departe. Aceste mici piedici și amânări către evoluția personală și împlinirea destinului tău sunt însă temporare.

Saturn te va învăța cum să te eliberezi de trecut, dar și cum să lucrezi cu tine astfel încât să te ajuți de puterea subconștientului în îndeplinirea visurilor tale. Astfel, în ultima săptămână a lunii ianuarie te poți aștepta la anumite schimbări pe plan profesional sau personal, cariera fiind punctul tău forte, pentru mulți Vărsători acest sector echivalând cu un nou început. Îți investești toată energia de care dispui pentru a-ți construi un viitor așa cum ți-l dorești, iar acesta implică pentru tine la nivel mental și abundență, dar și muncă făcută cu pasiune și creativitate. Pentru nativii single, în ianuarie 2021 începe și sezonul întâlnirilor romantice, dar și al planurilor care vizează achiziționarea unei locuințe sau a a unei proprietăți.

Horoscop Ianuarie 2021 pentru zodia Pești

Ianuarie 2021 este o lună benefică pentru zodia Pești, cu multe ocazii de a-și lua revanșa în fața destinului, dar și a celorlalți. Zodia Pești este o inspirație pentru cei din jurul său, iar energia cu care face lucrurile pe care le afirmă în această perioadă îi conferă o aură de autoritate și respect în ochii celorlalți. Este evident că zodia Pești este pe drumul sau căci acest lucru se simte în toate aspectele vieții sale. Profesional vorbind, această zodie traversează o perioadă de expansiune, în care le sunt recunoscute meritele nu doar verbal, ci și pecuniar. La locul de muncă, sunt percepuți drept mentori față de subalternii lor, iar membrii mai în vârstă ai familiei lor le oferă încurajările și sprijinul lor necondiționat.

De asemenea, este foarte posibil ca o persoană apropiată să vă solicite ajutorul în această perioadă, să vă revedeți cu vechi prieteni și să stabiliți noi conexiuni socio-profesionale. Venus este și ea într-o dispoziție ludică astfel încât este foarte posibil ca nativii Pești single să înceapă o idilă cu o persoană cunoscută la locul de muncă, posibil chiar un coleg, iar aceasta să avanseze într-o relație serioasă. De asemenea, spre deosebire de lunile precedente, câștigurile tale sunt constante la început de an nou și îți permit să îți implementezi anumite dorințe mai vechi. Evită însă să faci investiții serioase, lunile următoare sunt mai bune și mai puțin riscante din acest punct de vedere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri