Ce iti rezerva astrele in anul care urmeaza?

Planeta la care trebuie sa fim foarte atenti in 2015 este Jupiter, cel care decide norocul si oportunitatile. Acesta se misca foarte incet in zodiac si are nevoie de 12 ani pentru un tur complet. Tocmai de aceea este influenta sa atat de rara si de valoroasa.

Horoscop 2015 Berbec – Luna iulie

Planeta norocului se va afla in iulie in Leu si in Casa a V-a a Berbecilor. Planurile vietii guverante de aceasta casa sunt relatiile sentimentale, iubirea, imaginatia, legatura cu figura paterna din familie, norocul, luxul, distractia si bunastarea materiala.

In luna iulie, lucrurile vor lua o intorsatura excelenta pentru nativii nascuti in aceasta zodie. Sunt mult mai atasati de familie si vor redescoperi romantismul alaturi de partenerul de cuplu. Este momentul perfect pentru a pune pe picioare o poveste de dragoste care parea ajunsa la final. In acelasi timp, pentru Berbecii singuri este un prilej minunat pentru a-si intalni sufletul pereche, sau in cel mai rau caz, pentru a incepe o relatie amoroasa din care vor avea enorm de invatat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Pe plan profesional, nativii acestei zodii isi vor folosi din plin imaginatia potentata de Jupiter pentru a pune bazele unui proiect nou. Rezultatele acestuia vor incepe sa se vada in toamna insa vor fi peste asteptarile lor.


Horoscop 2015 Taur - Luna august

In cazul Taurilor, Jupiter va petrece destul timp in Casa a IV-a. Aceasta este responsabila de camin, viata conjugala, mosteniri, spatiul intim al fiecaruia dintre noi. In acelasi timp, este si casa copilariei.

De aceea, nativii acestei zodii isi pot mari familia cu inca un membru in luna august. Cel mai probabil va fi vorba intr-adevar de un nou nascut insa in egala masura, poate fi un membru prin alianta pe care il vor imbratisa imediat. Pentru ca Jupiter se va afla aici, cel mai bun aspect al vietii lor va fi viata de familie sau viata de cuplu.

O casatorie in aceasta luna va incepe sub cele mai bune auspicii si au sanse sanatoase sa fie fericiti alaturi de persoana aleasa. In acelasi timp, pentru ei august va fi luna ideala pentru a aduce pe lume un copil sau pentru conceperea acestuia.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Citeste articolul integral pe Kudika.ro


Foto homepage: magie, astrologie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri