19 August 2014 publicat în Horoscop 267 share-uri

Conform Zodiacului, acestea sunt compatibilitatile ideale! Sunt acele cupluri care ne fac sa vibram, care ne dau speranta sa credem in bine si frumos si in iubirea autentica. Daca traiesti o astfel de experienta, povesteste-ne despre iubirea ta!

Compatibilitate de vis: Gemeni - Berbec

Gemeni+Berbec= LOVE

Foto: Shutterstock.com; cuplu, iubire, compatibilitate

O iubire pasionala, plina de satisfactii. Un Berbec se simte perfect in compania unui Gemeni. Este o relatie incitanta, unde latura intelectuala a fiecaruia este stimulata la maxim. Ce creeaza acest magnetism neobisnuit? Gemenii sunt atrasi de energia coplesitoare si entuziasmul care ii caracterizeaza pe cei din Zodia Berbec. O femeie sau un barbat din zodia Berbec va investi intotdeauna toata pasiunea sa in tot ceea ce face, iar pentru Gemeni, acesta este cel mai sexy lucru din lume.

Femeile si barbatii din Zodia Gemeni, la randul lor sunt energici si in cautarea noului tot timpul. Un astfel de cuplu reuseste sa reconstruiasca universul personal iar si iar. Berbecii se plictisesc repede? Au mereu idei noi? La fel se intampla si in cazul Gemenilor. Sunt caracteristici definitorii pe care fiecare le intelege perfect si astfel se creeaza o senzatie de familiaritate si placere. Placerea de a fi inteles de catre persoana pe care o iubesti si increderea ca aceasta nu te va dezamagi niciodata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri