Top 3 Astrologic: Compatibilitatile de VIS ale Zodiacului!

12:08, 19 August 2014 publicat în Horoscop

Conform Zodiacului, acestea sunt compatibilitatile ideale! Sunt acele cupluri care ne fac sa vibram, care ne dau speranta sa credem in bine si frumos si in iubirea autentica. Daca traiesti o astfel de experienta, povesteste-ne despre iubirea ta!

Compatibilitate de vis: Taur - Pesti

Taur si Pesti, adica… Pamantul senzual si lacurile visatoare…

Foto: Shutterstock.com; iubire, cuplu

Aceasta este intr-adevar o combinatie ideala pentru cei nascuti sub aceste semen. Taurii au nevoie de sensibilitatea si poezia din sufletul Pestilor. Nimic nu este mai fascinant pentru o persoana din zodia Taur decat natura visatoare si mistica a celor din Zodia Pesti.

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

Impreuna, astfel de cupluri descopera subtilitatile vietii si triesc la un nivel creativ intens. Invata impreuna altruismul si bunatatea. De asemenea, Pestii au nevoie de simtul pentru stabilitate al Taurilor si modul lor de a se darui.

Impreuna se simt minunat, relatia este precum o magie care se revarsa si se deschide la nesfarsit in petale noi si noi, noi experiente incitante pentru ambii. Noi lucruri de invatat unul de la celalt. Pestii sunt sensibili si nu au un ego dominant, iar Taurii sunt asertivi, atrasi de frumuseti si de cele mai multe ori, ancorati in realitate. De aceea aceste zodii se completeaza in mod ideal. Reusesc sa gaseasca un echilibru unic, mult romantism, incredere si poezie.

Citeste si:
Psihologie: De ce simt fumătorii că nu pot 'lăsa țigara din mână'?
Psihologie: De ce simt...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri