6 Iulie 2011 publicat în Horoscop 22 share-uri

Mai bine sa previi decat sa suferi dupa :)... Afla care sunt, conform horoscopului european, barbatii suspectibili de a te rani emotional:

Barbatul Scorpion – Este pasional, sigur pe sine, inteligent, tenace, impetuos, cu un temperament iute si aprins. Este insa extrem de gelos si posesiv, atat de gelos incat uneori are impresia ca suspiciunile lui sunt realitate pura. Relatia cu un barbat Scorpion este o arma cu doua taisuri: fie te va face fericita cu adevarat, fie te va face sa plangi cu lacrimi amare. Ii place sa iti puna dragostea la incercare, supunand-o testelor. Daca esuezi, va avea grija sa se razbune si o va face in cel mai crud mod cu putinta, lasandu-se antrenat in provocari noi. Foarte probabil ca va intra intr-o relatie noua fara sa o fi incheiat pe cea cu tine. Foarte probabil ca te va insela si va face astfel incat sa afli isprava lui din gurile ‘binevoitorilor’.

Barbatul Varsator –Varsatorul este cu siguranta o persoana interesanta. Impulsiv, spontan, neconventional, cu o atitudine sincera si deschisa, barbatul Varsator este fara doar si poate o persoana de care te poti indragosti cu usurinta. Pentru barbatul Varsator, libertatea este insa primordiala. Mai mult decat oricare alta zodie, simte nevoia de independenta si de spatiu atat intr-o relatie, cat si in afara ei. Varsatorii intra intr-o relatie cu inima usoara, luand lucrurile in gluma si crezand ca jocul de iubire nu o sa transforme prea curand in casatorie din iubire. Pe masura insa ce relatia avanseaza si in peisaj apar cuvinte precum angajament, oficializarea relatiei, responsabilitati asumate pentru o viata intreaga, primul sau imbold este acela de a bir cu fugitii. Barbatul Varsator se teme de sentimentele sale si se teme ca isi va pierde libertatea. Ca un mecanism de autoaparare, va incerca sa se sustraga din aceasta relatie. Se poate sa te paraseasca subit sub pretextul de a se fi simtit sufocat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri