Te invitam sa afli cateva din tainele lui 2011 si, pornind de la ziua in care te-ai nascut, sa descoperi ce iti rezerva pe plan sentimental anul care tocmai a inceput:

Anul 2011 pentru cei apartinand Tipologiei D4 (Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29)

Pentru cei care apartin tipologiei D4, 2011 aduce o serie de schimbari sociale care vor influenta la randul lor viata sentimentala a acestor nativi. 2011 aduce cu el comunicare si armonie in relatiile de iubire, insa totodata si o nevoie mai mare de libertate si independenta. Vor exista perioade precum cele din noiembrie-decembrie cand acesti nativi vor dori mai mult spatiu, mai mult timp pentru a putea evolua profesional, simtind o oarecare ingradire si limitare venind din partea partenerului. Vor fi nevoiti sa ia atitudine si sa-si expuna intr-un mod direct asteptarile si visurile, cerand sprijin si intelegere. De aici si pana la mici conflicte si divergente este o cale foarte scurta. Situatiile dificile in cuplu pot fi insa depasite fara probleme majore. Important este felul in care se realizeaza comunicarea, important este felul in care se reorganizeaza prioritatile. Implinirea emotionala este foarte posibila in prima jumatate a anului mai ales pentru acei nativi care isi doresc o relatie stabila. 2011 favorizeaza inceputurile de relatii si le acorda sanse mari de reusita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Anul 2011 pentru cei apartinand Tipologiei E5 (Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30)

Pentru nativii care apartin tipologiei E5 si sunt implicati intr-o relatie stabila, 2011 nu este deloc detinatorul recordurilor in materie de surprize. Pe plan sentimental, va fi un an domol, armonios, fara schimbari radicale si majore, fara rasturnari spectaculoase de situatii. Micile blocaje de la inceputul primaverii vor fi depasite fara nicio dificultate. Cu o conditie insa: sa nu se aduca pe masa certurilor anumite aspecte mai putin placute ale trecutului acestor nativi. Accentul va cadea asupra vietii de familie si asupra imbunatatirii si a consolidarii relatiei de cuplu. Este adevarat ca la nivel emotional comunicarea acestor nativi cu partenerul de viata se va realiza excelent, insa mai multa pasiune in dormitor condimenteaza viata de cuplu, apropiind si mai mult partenerii. Elementul surpriza isi face in schimb pentru nativii singuri. In viata acestora apar subit persoane noi si interesante, propuneri inedite, intalniri fulger, situatii in care dragostea la prima vedere pluteste in aer. Casatorii neprevazute sau oficializari ale unor relatii care se doresc a fi inca in fasa nu sunt deloc excluse.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri