Ruxandra Ioana Drăgan, colaboratoarea noastră de la Manifest Tarot, ne invită din nou în lumea fascinantă a intuiției, a arhetipurilor. Află cum se dezvăluie această săptămână din perspectiva cărților de tarot.

Astrologie și Tarot by Manifest Tarot

TAROSCOP Capricorn 5 -11 noiembrie 2018

7 de Spade

De regulă eşti cunoscut/ă ca fiind cerebral/ă. Însă săptămâna această lucrurile iau o turnură aparte. De obicei, strategiile tale se constuiesc în jurul lucrurile practice şi a beneficiilor sau rezultatelor pe care ţi le pot aduce acestea. Saptămâna această te găseşte consturind planuri elaborate pe care nu vei fi dispus/ă să le împărtăşeşti deocamdata. Simţi că ideile tale nu sunt înca gata să fie auzite şi criticate de cei din jur. Consideri că este mai înţelept să taci şi să faci şi apoi să prezinţi rezultatele muncii tale. Deşi atitudinea este onorabilă e important să te gândeşti bine când, unde şi cum o implimentezi.

Este posibil că cei apropiaţi să simtă că le ascunzi lucruri. În plus, trebuie să te gândeşti şi la impactul acţiunilor tale asupra celor din jurul tău. Uneori ne imaginăm că ideile noastre vor fi salutate cu acelaşi entuziasm şi de ceilalţi şi descoperim că nu tuturor le plac surprizele…

TAROSCOP Vărsător 5 -11 noiembrie 2018

Spânzuratul

Energia săptămânii trecute mai acţionează încă puternic asupra semnului tău solar. Deşi situaţia nu este uşoară pentru tine reuşeşti să găseşti o pace stranie în această atmosferă. În profunzime ştii că deblocarea pe care o aştepţi nu ţine doar de tine. Aşa că aştepţi în continuare un insight important, o revelaţie, o transformare şi o răsturnare de situaţie care să te aşeze pe o nouă traiectorie.

Este foarte important să te faci cât mai confortabil/ă în această situaţie de aşteptare. Practicile spirituale zilnice te vor ajuta să rămâi ancorat/ă acolo unde este important şi sa primeşte mai repede răspunsurile de care ai nevoie.

Dă-ţi timp să te retragi zilinic din cotidian pentru a te conecta cu ghidarea ta superioară.

TAROSCOP Pești  5 -11 noiembrie 2018

Cavalerul de Monede

Pentru tine săptămâna aduce preocupări cât se poate de concrete. Fie ele legate de noi roluri profesionale, o mutare sau concretizarea unor proiecte, punctul focal este aspectul material. Ai facut deja destui paşi în direcţia obiectivelor tale. Acum eşti în punctul în care urmatoare mişcare va avea rolul să definitiveze ceva. Deci, trebuie să procedezi cu atenţie şi consideraţie pentru ce este esential şi sustenabil.

În cazul în care primeşti oferte legate de colaborări sau investiţii este un moment bun să le iei în considerarea. Atâta timp cât există un plan bine pus la punct poţi considera că eşti în siguranţă şi că te poţi baza pe resursele care îţi sunt prezentate.

Este important să verifici planurile de investiţii, ofertele şi promisiunile pe care le schimbi săptămâna aceasta. Atâtat timp cât tot iese la socoteală poţi avea încredere că muncă susţinută pe care ai depus-o în trecut va continua să dea roade.

Foto homepage:Shutterstockvectorfusionart


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri