15 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 66 share-uri

Unii aleg calea burlaciei declarate, altii au relatii serioase, dar cu angajament neserios (sau deloc), iar altii prefera sa zboare din floare in floare pana la adanci batraneti, jurand ca intr-o zi vor face pasul. Iata care sunt cele 3 zodii de barbati care refuza angajamentul iubirii in forma sa oficiala.

Barbatul Berbec

Barbatul Berbec atrage in jurul lui multe femei prin aerul sau masculin si dur pe care il inspira. Este un barbat care inspira incredere si seriozitate, genul de barbat care iti inspira incredere si sentimentul ca te poti baza pe el la nevoie.

Problema lui este insa egocentrismul sau, Berbecul preferand sa fie el in centrul atentiei, iar femeile sa graviteze ele in jurul sau. Vrea sa iti traiasca viata intens si sa experimenteze cat mai mult, fara sa se lege la cap si fara sa il doara nimic.

Casatoria este pentru el un subiect tabu in multe din relatiile sale si chiar si in perioada sa de maturitate. Fire directa si pasionala, adesea isi expune din start doleanta de a nu se casatori si vorbeste mult despre crezul lui in non-casatorie. Pretextul lui? Un act nu il va face mai fericit si nici nu il va determina sa iubeasca mai mult. Are nevoie de stabilitate si siguranta financiara (muuulta) inainte de a face pasul. Niciodata nu se va simti in totalitate “pregatit” pentru un act de o asemenea importanta crucial si vitala. Adevarul? Se teme de limitarea libertatii sale odata cu venirea pe lume a unui copil, dar si de responsabilitatile casnice pe care va trebui sa le imparta cu sotia sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Foto: Shutterstock

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri