Pasionala, intuitiva, ambitioasa, misterioasa, aceasta femeie este cu adevarat o diva a Zodiacului! Putem recunoaste imediat femeia Scorpion dupa calitatile sale unice!

Femeia Scorpion este insasi loialitatea.

Image © Sxc.hu

Probabil cea mai importanta calitate pe care o detine femeia Scorpion este loialitatea sa fata de persoanele apropiate. Fie ca este vorba de prietenii dragi sau de persoana iubita, nativa din Scorpion stie exact ca fara loialitate, relatia cu acestia nu poate fi protejata. Loialitatea ii curge prin vene si tocmai de aceea nu va ‘insela’ (sub toate formele inselaciunii) pe nimeni, niciodata. Ea este unul dintre putinii oameni de pe pamant in care putem avea o incredere orbeasca si putem fi siguri ca ne va pastra secretele neconditionat si nu ne va amagi cu promisiuni desarte.

Femeia Scorpion este atenta la detalii.

Femeia Scorpion este un foarte bun observator. Ea reuseste sa distinga chiar si cele mai mici detalii ale caracterului unei persoane ori ale unei situatii. Datorita faptului ca poseda calitatea de a observa detaliile care sunt invizibile multora dintre noi, femeia Scorpion va lua intotdeauna cele mai bune decizii in legatura cu situatiile pe care i le ofera viata ori oamenii cu care interactioneaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Femeia Scorpion ia intotdeauna cele mai bune decizii.

In viata, este extrem de important sa luam decizia corecta la momentul potrivit. Nu multe persoane sunt capabile de acest lucru, femeia Scorpion facand totusi parte din aceasta ‘minoritate’. Ceilalti ii admira

abilitatea de a lua mereu deciziile intelepte. Cum reuseste acest lucru? Analizeaza fiecare situatie in care este pusa cu mare atentie inainte de a actiona. Rezultatul? Ia intotdeauna cele mai bune decizii.

Image © Sxc.hu

Femeia Scorpion are o memorie de invidiat!

Femeia Scorpion are o memorie extrem de ascutita, iar acest lucru o influenteaza atat in cariera, cat si in viata personala. Daca la serviciu poate sa rezolve cu usurinta tot ceea ce si-a propus datorita memoriei sale si a perspicacitatii, in viata personala ea isi foloseste memoria pentru a le multumi constant celor care au ajutat-o sau sau pentru a le arata ca au gresit celor ce au ranit-o. Fata de alte persoane, femeia Scorpion tine minte tot ceea ce se intampla in jurul sau o buna perioada de timp.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri