24 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 1952 share-uri

Ei s-au mai intalnit si intr-o alta viata, iar acum trebuie sa se intalneasca iarasi... Afla care sunt cuplurile zodiacale intre care exista o relatie karmica!

Ei s-au mai intalnit si intr-o alta viata, iar acum trebuie sa se intalneasca iarasi. Unele persoane care vin in viata noastra ne sunt predestinate. Ele sunt menite sa ne influenteze destinul intr-un fel sau altul si sa ne faciliteze evolutia spirituala pe aceasta planeta. In functie de felul intalnirilor karmice anterioare, negative sau pozitive, intalnirile actuale cu aceeasi persoana ne marcheaza pozitiv sau negativ, fie frumoase si armonioase, fie incarcate de suferinta. Descopera care sunt cuplurile de zodii intre care exista o relatie karmica ce trebuie consumata:

Varsator – Taur

Intre Varsator si Taur se creeaza o puternica legatura inca de la prima intalnire de iubire. Destinul Taurului este de a atrage in viata sa persoane care ii pot oferi pace, frumusete si iubire. Destinul Varsatorului este de a schimba societatea si vietile celor din jurul sau si de a-si urma destinul indiferent care ar fi acela. Unul este traditionalist, unul este neconventional. Cum de exista o atractie atat de intensa intre doua persoane cu personalitati, mentalitati si viziuni atat de diferite. De ce este o relatie care ii va marca profund pe amandoi? Pentru ca Varsatorul are multe lucruri de invatat de la Taur. Taurul are multe de invatat de la Varsator. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

 Varsatorul il invata pe Taur sa gandeasca intr-o maniera mai abstracta, Taurul il face pe Varsator sa se simta protejat si in singuranta, la adapost de toate ingrijorarile omenesti. Este o relatie intensa, provocatoare, cu multa pasiune, o relatie care arde, consuma, cere implicare, cere responsabilitati, cere a face compromisuri si a lasa de la sine. Se poate finaliza frumos daca exista vointa si dorinta de a face lucrurile sa mearga. Se poate finaliza urat, insa lectiile pe care le ai de invatat din aceasta relatie te vor marca pozitiv si profund, ajutandu-te sa devii un om mai bun.

Scorpion - Gemeni

Un puternic si incendiar cuplu karmic este cel format din Scorpion si Gemeni. Este o combinatie zodiacala care nu inceteaza niciodata sa uimeasca. Rar cei din jur reusesc sa inteleaga cum de doua persoane ce au atat de putine lucruri in comun pot gasi atat de multe lucruri de iubit la celalalt. Scorpionul aduce in relatie intensitate si profunzime, iar nativul Gemeni aduce gratie si o usuratate a felului de a fi.

Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Dacă iubiți culorile, atunci acest trend este pentru voi: În primăvara 2023 se poartă pantofii în nuanțe surprinzătoare ! Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

De cele mai multe ori, dar nu intotdeauna, intalnirile dintre voi sunt mixte si aduc in fata atat emotii pozitive, cat si negative. Se poate sa existe sentimente puternice si intense intre voi, insa si un blocaj la fel de puternic, ramas nerezolvat. Foarte posibil ca intr-o viata anterioara unul dintre voi a ranit pe celalalt. Daca aveti de invatat o lectie unul de la celalalt, o veti invata deopotriva prin bucurie si fericire. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri