24 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 1952 share-uri

Ei s-au mai intalnit si intr-o alta viata, iar acum trebuie sa se intalneasca iarasi... Afla care sunt cuplurile zodiacale intre care exista o relatie karmica!

Rac - Capricorn

Un cuplu neasteptat de frumos si armonios care reuseste sa gestioneze intr-un fel neasteptat contradictiile si diferentele existente. Racul exercita o deosebita fascinatie asupra Capricornului, iar Capricornul il fascineaza pur si simplu pe Rac. Legaturile se stabilesc cu usurinta si in mod natural intre cei doi, iar calitatile unuia par a fi veni in completarea calitatilor celuilalt. Relatia karmica intre Rac si Capricorn este una exclusiv pozitiva.

Foarte probabil ca intre voi nu mai exista nicio datorie karmica ramasa restanta din intalnirile celorlalte vieti anterioare. Nu v-ati ranit, nu ati ramas cu sentimente negative unul fata de celalalt. In vietile voastre anterioare ati experimentat iubirea intr-un mod pozitiv, frumos. Sunteti impreuna acum si aici pentru a va ajuta si sprijini reciproc, pentru a va iubit. Intre cei doi exista o conexiune unica, speciala, pe care nimeni nu o poate distruge. Pot atinge impreuna faima, succesul, implinirea materiala, dar si un stat social deosebit. Se inteleg si se incurajeaza reciproc in a da tot ce au mai bun din ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Leu - Fecioara

O alta pereche karmica a horoscopului este cea formata de Leu si Fecioara, 2 personalitati ce par a functiona nu dupa principii diferite, ci diametral opuse. In ciuda faptului ca fiecare dintre cei noi intelege, isi expune si isi exprima dragostea intr-o maniera diferita, exista o puternica atractie intre cei doi. Leul este cel care reuseste sa scoata la lumina partea adventuroasa si creativa ascunsa in Fecioara, iar Fecioara este iremediabil sedusa de caracterul puternic si independent al Leului. 

Dar lucrurile nu sunt intotdeauna clare, netede si armonioase intre cei doi. Ati acumulat din experientele anterioare sentimente de gelozie si posesivitate, dar si teama unei despartiri dureroase. Relatia voastra are si momente frumoase, dar si momente care se finalizeaza cu lacrimi, durere, sentimente de vina si durere, senzatia de a fi neinteles de celalalt. Poate ca ati fost inselati de persoana iubita sau ati inselat-o, iar in relatia actuala un gand continua sa va bantuie: gandul tradarii.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Foto homepage: conrado/Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri