Dupa ce secole de-a randul modelul clasic de masculinitate excludea sensibilitatea din paradigma dorintei, femeile din ziua de astazi viseaza tot mai mult la sensibilitatea masculina. Iata de ce, va oferim un Top 3 al celor mai sensibili barbati ai horoscopului.

Locul 3 – Barbatul Fecioara

Foto: Shutterstock

Acest semn zodiacal este asociat cu vindecatorul Chiron si in acelasi timp cu Mercur. In relatii, barbatii Fecioara sunt fermecatori desi din exterior sunt vazuti ca reci sau chiar vulcanici. Dar aceasta masca ascunde o sensibilitate adanca si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti.

Citeste si:
Horoscopul Babilonian: Descoperă Zeul care îți guvernează zodia în...
Horoscopul Babilonian:...

Barbatii Fecioara sunt foarte sensibili si au un dezvoltat simt al dreptatii. Acest semn de pamant este dominat de energia feminina yin, deci nu e de mirare ca barbatii fecioara sunt si printre cei mai sensibili.

Barbatii fecioara sunt soti ideali si sunt foarte afectuosi atunci cand se simt in siguranta alaturi de partenera lor. Ei isi manifesta sensibilitatea si din punct de vedere sexual, caci stiu sa fie atenti si grijulii cu partenerele lor. Aceasta este de altfel, una dintre caracteristicile forte ale barbatilor fecioara.

Citeste si:
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de dor și inimă albastră
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de...

Ca sa cunosti mai bine barbatul fecioara, iti mai recomandam si: Astroportret de zodie: Barbatul care poate face orice femeie fericita!
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri