29 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 14 share-uri

Dupa ce secole de-a randul modelul clasic de masculinitate excludea sensibilitatea din paradigma dorintei, femeile din ziua de astazi viseaza tot mai mult la sensibilitatea masculina. Iata de ce, va oferim un Top 3 al celor mai sensibili barbati ai horoscopului.

Locul 2 – Barbatul Rac

Foto: Shutterstock

Barbatul Rac este un semn feminin, ca toate semnele de apa si de pamant, ceea ce se reflecta foarte mult in felul sau de a fi. Barbatul Rac exprima caracteristicile energiei yin si o natura feminina.

Racul este un semn care tanjeste in orice clipa dupa afectiune si stabilitate in cuplu. Racul este cel care va face orice este posibil sa isi protejeze familia si sa ii ofere tot ce este mai bun.

In relatiile amoroase, racul poate parea timid, dar pe masura ce isi gasesc echilibrul alaturi de o alta persoana, el isi dezvaluie o latura foarte placuta si joviala. Racii sunt practici si sentimentali.

Trec de la stari meditative la romantism adesea, ceea ce le confera o aura de mister in ochii femeilor. In relatii sunt foarte loiali, iar din punct de vedere spiritual, inclinatia lor spre meditatie le ofera si rara caracteristica intalnita la barbati, aceea de a fi buni ascultatori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Ca sa cunosti mai bine Barbatul Rac iti recomandam si: Astrologie Yang: Barbatul alaturi de care poti avea o casnicie fericita!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri