29 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 14 share-uri

Dupa ce secole de-a randul modelul clasic de masculinitate excludea sensibilitatea din paradigma dorintei, femeile din ziua de astazi viseaza tot mai mult la sensibilitatea masculina. Iata de ce, va oferim un Top 3 al celor mai sensibili barbati ai horoscopului.

Locul 1 – Barbatul Pesti

Foto: Shutterstock

Semnul pestilor este un semn feminin care tradeza o fire toleranta, compasiune, empatie si o fire foarte agreabila. Pestii sunt cei mai putin egoisti si mai sensibili barbati ai zodiacului.

In relatii, pestii sunt foarte iubitori si generosi, iar personalitatea lor nu le permite efectiv sa tolereze suferinta celorlalti. Uneori, sentimentele lor sunt atat de profunde incat sunt coplesiti de ele, ceea ce le creeaza o stare de nesiguranta si revolta. Sunt idealisti si iubitori, iar prin energia lor isi depasesc adesea limitele.

Pestii sunt firi artistice si creative, fapt ce se reflecta si in relatiile lor de iubire, cand incearca sa le ofere partenerelor lor, tot ce pot ei mai bun si mai frumos.

Iti mai recomandam si: Chimia iubirii in Horoscopul European: ce il atrage pe un barbat la o femeie in functie de zodia sa?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri