Pasionala, intuitiva, ambitioasa, misterioasa, aceasta femeie este cu adevarat o diva a Zodiacului! Putem recunoaste imediat femeia Scorpion dupa calitatile sale unice!

Femeia Scorpion este independenta.

Femeia Scorpion nu are nevoie constanta de cineva care sa fie langa ea si sa o protejeze. Desi pare gingasa ca o floare, de fapt poseda curajul si puterea unei leoaice. Tocmai datorita fortei interioare

extraordinare ea este capabila sa se descurce singura in orice situatie pe care viata i-o scoate in cale. Femeia Scorpion isi iubeste libertatea/independenta si nu ii place sa i se spuna ce sa faca. Pentru ca nu asculta decat de vocea interioara, face intotdeauna ceea ce este cel mai bine pentru ea.

Femeia Scorpion este ambitioasa.

Femeia Scorpion are idealuri marete, iar cand isi pune mintea sa realizeze ceva, nimeni si nimic nu ii poate sta in cale. Este hotarata si lupta pana la capat (cu toate uneltele pe care le are la dispozitie) pentru ceea ce isi doreste sa obtina. Pana la urma, de ce sa nu faca astfel daca este perfect constienta de abilitatile sale si stie ca daca se ambitioneaza destul poate atinge cerul?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Image © Shutterstock - 4246000

Femeia Scorpion este pasionala.

Pasionala din fire, femeia Scorpion este o partenera exceptionala care cu siguranta isi va face sufletul pereche fericit. Indiferent de stadiul in care este relatia, ea se implica total, se daruieste trup si suflet si traieste fiecare moment romantic la intensitate maxima. La fel, fie ca este vorba de relatie, educatie, cariera ori hobby-uri, pune pasiune in tot ceea ce face, iar acest lucru se simte.

Femeia Scorpion este misterioasa si interesanta.

Mintea femeii Scorpion cu siguranta nu este o carte deschisa. Chiar daca o cunosti de mult timp, intotdeauna isi va pastra acel aer de mister, intotdeauna vei avea de invatat lucruri noi despre ea. Tocmai acest lucru o face extrem de interesanta si atragatoare pentru sexul opus.

Femeia Scorpion este intuitiva.

Femeia Scorpion a fost binecuvantata sa se bucure de o intuitie iesita din comun. Simturile sale o ajuta sa inteleaga in profunzime personalitatea oamenilor cu care interactioneaza si situatiile in care este pusa, fiind mereu capabila sa realizeze ce o asteapta. Este foarte greu sa prindem femeia Scorpion cu garda jos.

Image © Shutterstock - 19544488


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri