20 Decembrie 2022 publicat în Horoscop 1944 share-uri

Se spune că fiecare final de an vine să încheie o etapă din viața noastră, un ciclu repetitiv al timpului, un interval în care noi ar trebui să evoluăm, pas cu pas, spre un nivel energetic și spiritual mai bun. Anul 2022 ne-a adus foarte multe lecții iar acum, când acest an se încheie, fiecare zodie are o lecție karmică cea mai importantă de asimilat. Te invităm să afli sfatul Universului și Lecția Karmică pe care o ai de învățat când 2022 se încheie. 

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Berbec

Anul 2022 ți-a adus foarte multe evenimente, drag nativ Berbec, în fața cărora a trebuit să te adaptezi rapid și să găsești soluții pentru a fructifica ceea ce viața îți oferă. În 2022 ai descoperit că, deși ești o persoană foarte creativă, curajoasă, puternică și determinată, totuși unele lucruri nu ai reușit să le faci singur.

Lecția Karmică a lui 2022 pentru zodia Berbec: ai învățat să ai mai multă încredere în ceilalți, căci unde-s mulți, puterea crește și într-o echipă poți fi mult mai puternic decât atunci când ești singur.

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Taur

Anul 2022 te-a făcut să reflectezi cu multă atenție și cu teamă la ceea ce viața ți-a oferit ca și încercări în ultimii ani. Ai avut succes fulgerător, dar și căderi la fel de fulgerătoare, iar sufletul tău pare să fi fost destul de răvășit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Lecția Karmică a lui 2022 pentru zodia Taur: oricât de jos vei cădea, întotdeauna vei găsi puterea să te ridici. În interiorul tău ai aflat că poți face față multor încercări și că oricât de întunecate ar fi unele evenimente, există fericire la capătul drumului.

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Gemeni

Anul 2022 te-a învățat că oricât de mult ai încerca să finalizezi unele evenimente neterminate din anii precedenți, indiferent că este vorba de relații emoționale pe care nu ai reușit să le rupi definitiv ori că sunt implicate acțiuni legate de finanțe, de recuperare a unor bunuri pierdute, ei bine oricât de mult ai încerca să închei unele etape din trecutul tău cu un final fericit, totuși acestea nu depind de tine și toată încercarea nu face decât să te întristeze și să te dezechilibreze.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Lecția karmică a lui 2022 pentru zodia Gemeni: ai învățat să lași trecutul în urmă și să-ți folosești resursele nu pentru a încerca să finalizezi un ciclu fără sfârșit, ci pentru a începe ceva nou, cu potențial și mult mai potrivit vieții tale actuale.

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Rac

Oricât de mult ai muncit în 2022 și oricât de mult ai încercat să îți planifici viitorul apropiat, viața tot a reușit să te ia prin surprindere, iar uneori nu te-a surprins în mod plăcut. Ai simțit că o serie de evenimente te-au lovit pur și simplu, ți-au luat bucuria de sub nas, au stricat complet planurile. Aceste evenimente nu au depins de tine și nici nu aveai cum să le previi ori să le ignori.

Lecția Karmică a lui 2022 pentru zodia Rac: ai învățat să lași schimbarea să te cuprindă, să fii flexibil și să vezi jumătatea plină a paharului, dragă nativ Rac. Și nu de puține ori de conduita, atitudinea și alegerile tale au depins și cei din jurul tău. Ai fost stâlpul lor de susținere și de încredere și model pentru a depăși momentele de criză.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Leu

Anul 2022 ți-a adus multe câștiguri, dar și eșecuri și poate că nu de puține ori ai stat să te întrebi care ar fi pasul următor pe care ar trebui să-l faci. Ai primit și laude, dar și reproșuri, ai fost privit ca model, dar ți s-au adus și critici.

Lecția karmică a lui 2022 pentru zodia Leu: viața este făcută din câștiguri și eșecuri și niciodată nu trebuie să renunți. Mergi mai departe, cu fruntea sus și cu speranță.

Foto: Montsedesign/ shutterstock.com

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Fecioară

2022 a fost marcat de o forfotă aparte într-un anumit sector al vieții tale: acela al relațiilor și prietenilor. Ți-ai făcut colegi noi, ai cunoscut mulți oameni și ai încercat să te integrezi în noi cercuri de persoane, atunci când ai crezut că aveți anumite valori comune. Și totuși mulți oameni te-au dezamăgit anul acesta.

Îți doresc timp… 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

Lecția karmică a lui 2022 pentru zodia Fecioară: doar unii oameni merită prietenia ta și nu trebuie să suferi atunci când alții fac alegeri greșite față de tine.

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Balanță

Anul 2022 a fost plin de realizări pentru tine și ți-a adus o anumită mulțumire și încântare sufletească. Cu toate acestea, ai descoperit că nu toți oamenii se bucură pentru succesul tău, ci unii te privesc cu invidie sau chiar vor să-ți pună bețe în roate.

Lecția karmică a lui 2022 pentru zodia Balanță: nu merită să-ți consumi energia pentru cei care vor să-ți facă rău, dar merită să-ți te concentrezi cu toată puterea pe modul în care ai putea să devii un om mai bun cu fiecare zi ce trece.

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Scorpion

În 2022 ai simțit că ai anumite lipsuri, că ai anumite nevoi pe care vrei să le împlinești și că anumite pretenții pe care le aveai de la viață și de la cei din jur par să nu se fi împlinit. Și totuși, de fiecare dată când tu însuți ai ales să faci o schimbare, ai putut să demonstrezi adevărul din proverbul “omul sfințește locul”.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Lecția karmică a lui 2022 pentru zodia Scorpion: lumea “mai bună” la care speri începe chiar cu tine.

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Săgetător

Multe semne de întrebare ți -u răvășit mintea și multe dileme ți-au dezechilibrat sufletul în 2022. Ai fi vrut ca oamenii din jurul tău să fie un pic altfel, ai fi vrut ca relațiile pe care le-ai construit să aibă altă calitate umană și emoțională și ai constatat că ai multe lucruri de reproșat celor dragi, colegilor și prietenilor. Poate că ai încercat chiar să te retragi și să te izolezi un pic de influența lor, dar ai constatat că fără ei nu este mai bine.

Lecția karmică a lui 2022 pentru zodia Săgetător: poate că cei din jurul tău nu sunt cei mai minunați oameni, dar ai descoperit că este minunat să îi ai aproape.

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Capricorn

Unele zone din viața ta le-ai ținut blocate, până ce în 2022 ai găsit puterea de a face acea schimbare atât de neplăcută pentru tine și pe care ai evitat atâta timp să o faci. Și totuși ți-ai găsit puterea și curajul de a face alegerea bună, corectă și justă, chiar și atunci când ți-a fost atât de greu să mergi mai departe.

Lecția karmica lui 2022 pentru zodia Capricorn: întotdeauna vei găsi tăria de a face schimbarea pe care o vrei.

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Vărsător

Anul 2022 a fost atât de blând și de bun cu tine, drag nativ Vărsător, oferindu-ți tot ceea ce se putea ca oportunități în contextul tău de viață. Poate ai găsit o noua sursă de finanțe, poate ai reușit să construiești o relație de iubire care începe să conteze tot mai mult pentru tine, poate ai reușit să petreci mai mult timp cu cei dragi. Anul 2022 a venit cu daruri acolo unde are cea mai mare nevoie. Dar peste toate acestea ai avut mult de muncă sau ai lăsat atât de mult de la tine pentru a păstra echilibrul. Deși anul a fost bun, stresul și oboseala au fost mari.

Lecția karmică a lui 2022 pentru zodia Vărsător: e timpul să înveți să iei o pauză din când în când.

Lecția karmică la finalul lui 2022: zodia Pești

Anul 2022 ți-a adus atâta atât de multe vești frumoase, ți-a adus realizări și putere creativă. Cu toate acestea poate că ai constatat că doar o mică parte din planurile tale s-au concretizat. Poate că ai stat prea mult în zona creației și ai acționat prea puțin.

Lecția karmică a lui 2022 pentru zodia Pești: ai învățat că este important să existe un echilibru între gândirea creativă și cea practică.

Sursa foto articol: Xanya69/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri