Solstițiul de iarnă 2022: Acestea sunt cele 4 zodii puternic impactate de energia Solstițiului de pe 21 decembrie. Ele vor triumfa în viață! 

16 Decembrie 2022 publicat în Horoscop 313 share-uri

Odată cu solstițiul de iarnă, Soarele se mută și el în semnul de pământ al Capricornului, o zodie telurică, responsabilă și pragmatică și, chiar dacă toate zodiile vor fi afectate de energia acestui Solstițiu de iarnă, sunt câteva zodii care vor resimți cel mai mult aceste schimbări energetice cosmice. Și ne referim la următoarele zodii... 

Pe 21 decembrie, ora 23:38 (ora României), va avea loc solstițiul de iarnă sau solstițiul hibernal, cunoscut și ca fiind mijlocul iernii. El reprezintă, astronomic vorbind, acel moment special în care ziua dispune de cea mai scurtă perioadă de lumină, iar noaptea este cea mai lungă din an. Cu alte cuvinte, pe 21 decembrie vom avea parte de cea mai scurtă zi și cea mai lungă noapte a lui 2022. Din punct de vedere spiritual și astrologic, solstițiul de iarnă reprezintă o zi cu o vibrație aparte, în care ne putem simți mai conectați cu energiile și mediul din jurul nostru, o zi perfectă în care ne putem scufunda în adâncul ființei noastre, în adevărul propriu, pentru a ne simți confortabil deopotrivă cu luminile și umbrele noastre, cu întunericul și lumina care sălășluiesc în noi pentru ca lumina, căldura, ECHILIBRUL, speranța și iubirea să aibă în cele din urmă câștig de cauză.

Odată cu solstițiul de iarnă, Soarele se mută și el în semnul de pământ al Capricornului, o zodie telurică, responsabilă și pragmatică și, chiar dacă toate zodiile vor fi afectate de energia acestui Solstițiu de iarnă, sunt câteva zodii care vor resimți cel mai mult aceste schimbări energetice cosmice. Și ne referim la următoarele zodii:

Zodia Berbec

Având casa sinelui, a imaginii publice și a carierei bine aspectată de Soare în ziua de 21 decembrie, zodia Berbec se simte motivată cu precădere pe plan profesional și își activează totodată toate resursele pentru a reuși să își atingă obiectivele prezente și viitoare. Berbecul are în preajma Solstițiului de iarnă un soi de strălucire care îl face să crească în ochii celorlalți sau să fie privit cu ochi de admirație, să fie remarcat și apreciat.

Totodată, se poate bucura de anumite oportunități fără precedent care îl scot din zona de confort, dar care îi pot aduce un sentiment profund de împlinire și satisfacție căci i se oferă șansa de a-și îndeplini anumite visuri, poate chiar de a călători în a doua jumătate a lunii decembrie. De asemenea, anumite conjucturi astrale create de Chiron, Mare Vindecător, îl învață pe Berbec să renunțe la ideea de control și să se axeze în schimb pe ceea ce poate face pentru a se înțelege pe sine mai bine și a înțelege că ceea ce se întâmplă în exterior este uneori o expresie a ceea ce are loc în interiorul nostru.

Foto: Sidenko Tatiana /Shutterstock

Zodia Rac

Solstițiul de iarnă 2022 are o influență profundă și asupra zodiei Rac, animându-i zona romantică și a relațiilor într-un mod care, deși poate nu tocmai confortabil pentru starea de visare și emoțională în care i-ar plăcea Racului să se scufunde în această perioadă (da, ar prefera să își asculte glasul emoției în loc de cel al logicii și al rațiunii), îi poate schimba efectiv în bine statutul relației sale de dragoste. Sub influența Solstițiului și a sezonului Capricornului, zodia Rac va vedea că are de lucrat în mod pragmatic asupra relațiilor sale de iubire și sociale, va trebuie să se implice mai mult, să planifice sau să organizeze anumite aspecte practice ale vieții sale.

Deși nu tocmai în dispoziția potrivită pentru ele, odată ce se va ocupa de ele și își va planifică viitorul în mod activ și implicat, viața i se va îmbunătăți aproape spectaculos, iar conexiunile sale cu ceilalți se vor aprofunda dincolo de limitele pe care și le setase el însuși. Vorbim poate, în cazul anumitor nativi Rac, de planificarea unor călătorii, a unei nunți sau a unei mutări în doi, într-un loc și spațiu nou. Câteodată avem nevoie de niște direcții stabile și sigure care să ne conducă acolo unde visam să ajungem, fie vorba chiar și de dragoste.

Zodia Capricorn

Sub energia Solstițiului de iarnă, nativul Capricorn se simte fabulos și își ia puterea personală înapoi, scuturându-se zdravăn de patternurile sale vechi care l-au făcut în trecut să fie captiv în relații sau circumstanțe nesănătoase. Odată ce își va schimbă perspectivele, i se va schimba și viața și vor apărea soluții extraordinare pentru probleme ce păreau fără ieșire. Lumina și speranța vor bate din nou la ușile Capricornului odată trecut acest solstițiu de iarnă.

Astfel, în această perioadă, această zodie de pământ se simte mult mai încrezătoare în ea însăși, își conștientizează propria valoare și potențialul său enorm, așa că se va impune cu ușurință și se va face respectată, chiar și în acele chestiuni în care până acum se simțea nesigură pe ea, vulnerabilă sau indecisă. În mintea multor nativi Capricorn apare claritatea drept coordonată principală și de acum încolo stau demni și mândri în fața oricui și în fața oricărei situații, perfect conștienți de ceea ce vor și nu vor, vorbind și impunându-și limitele personale în relații. Capricornul devine o forță în sine!

Zodia Balanță

Vibrația Solstițiului de iarnă 2022 afectează emoțiile și conexiunile emoționale ale zodiei Balanță, determinând-o pe aceasta să se concentreze asupra lor, chiar dacă la un nivel mai mic și mai intim, cu precădere în familia și în cercul său de apropiați. Astfel, Balanța simte nevoia profundă de a se conecta în această perioadă cu cei dragi – de aceea poate organiza anumite petreceri sau evenimente familiale/sociale, construind amintiri pe viață, rămânând însă conectată și la sine însăși și la natura sa interioară cu o grație și o putere de înțelegere pe care doar această zodie a echilibrului o poate avea.

În acele cupluri unde nativii Balanță se confruntau cu anumite tensiuni sau neînțelegeri, este foarte probabil ca o rază de speranță și lumină să își facă simțită prezența și să se găsească soluții neașteptate. Vorbim chiar de împăcări subite sau de găsirea unei cai comune de comunicare, bazată pe sinceritate, empatie și tandrețe. Nativii Balanță single pot avea parte de aventură și de unele surprize total neașteptate din partea universului, trăind o vacanță minunată, poate chiar pe alte meleaguri, unde au toate șansele să își cunoască sufletul pereche și să petreacă clipe de neuitat.

Foto fr si main: Sergey Zaykov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri