20 MARTIE  –Momentul Echinocțiului de Primăvară și începutul unui nou ciclu astrologic - Se revanșează anul pentru ce-a adus ceasul! Previziuni și povețe de suflet pentru fiecare zodie

16 Martie 2022 publicat în Horoscop 243 share-uri

Nu aduce anul ce aduce ceasul, ci îi răstoarnă fatalitatea de data aceasta. Momentul echinocțiului de primăvară 2022 promite renaștere, speranță și noi începuturi și dă semne că vom intra intr-un ritm mai puțin alert și haotic. Iată care sunt principalele previziuni și povețe astrologice pentru fiecare zodie in prag de primăvară astronomică.

Pe 20 martie 2022 are loc momentul echinocțiului, o zi specială în care ziua devine egală cu noaptea indiferent de locul în care ne aflăm pe pământ. Astfel, începând cu această zi, în emisfera nordică (la noi) vom sărbători echinocțiul de primăvară și începutul primăverii astronomice, în timp ce în cea sudică începe echinocțiul de toamnă și toamna astronomică. Conform Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu", echinocțiul de primăvară va avea loc în 2022 la ora 17:33. “Începând de la această dată, durata zilei (față de cea a nopții) va fi în continuă creștere, iar cea a nopții (față de cea a zilei) în scădere, până la data de 21 iunie, când va avea loc momentul solstițiului de vară.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

În astrologie, momentul echinocțiului de primăvară este extrem de important deoarece el marchează nu doar începutul primăverii astronomice, ci și al unui nou an astrologic. Soarele își începe noul său ciclu în semnele zodiacale și intră în zodia Berbecului, primul semn din zodiac. Este, prin urmare, un moment înălțător și special, conținând o puternică vibrație a începutului și dând startul sezonului Berbecului. Echinocțiul de primăvară poate semnifica totodată și echilibru (echilibru între lumină și întuneric, între yin și yang, între umbrele sufletului uman și lumina eternă universală, între dualitate și individualitate, între suferință și frumusețe, între egoism și bunătate/ compasiune etc), unitate, reînnoire, noi începuturi și speranță, dar și schimbări de perspectivă. Echinocțiul de primăvară este totodată un pas înainte către vară, anotimpul abundenței și al vitalității maxime.

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari
Foto: SN VFX /Shutterstock

Iată care sunt previziunile și sfaturile astrologice pentru echinocțiul de primăvară și următoarele 2 săptămani:

Echinocțiul de primăvară 2022: previzuni și povețe astrologice de suflet pentru fiecare zodie

Zodia Berbec

Nativul Berbec este într-un flow energetic intens în această perioadă, într-o formă maximă, vivace și plin de vitalitate. Este adevărat că este o perioadă plină și activă pentru tine, cu un potențial enorm de a trăi niște lucruri frumoase și de a trece prin niște transformări interioare semnificative, însă învață și să te detașezi un pic de freamătul propriei vieți și să îi încetineșți ritmul. Cei dragi sunt în preajma ta, dornici de afecțiunea, atenția ta, dar și de a petrece timp cu tine. Dozează-ți energia și resursele, vei avea nevoie de ele pe termen lung.

Zodia Taur

Te-ai simțit sub presiune constantă în ultimele zile și sufletul tău e ca un butoi de pulbere, gata să explodeze sub primul imbold al stresului. Nu îți vărsa nervii și tensiunea interioară pe persoana iubită, s-ar putea să regreți mai târziu și să spui lucruri pe care nu le crezi în sinea ta. Profită de momentul echinocțiului de primăvară pentru a lăsa garda jos și a te reseta mental și emoțional. Pacea și cele mai mari bucurii le vei regăsi tot în brațele persoanei iubite așa că regăsește-te pe tine mai întâi.

Zodia Gemeni

Foto: Stephanie Frey /Shutterstock

Ești animat de curiozitate și o forță puternică te împinge din spate și te face să îți dorești să faci și să înveți lucruri noi în această perioadă. Dai tot ce ai mai bun din tine și nu te lași bătut atunci când vine vorba de a-ți îndeplini obiectivele în perioada următoare. Dacă acestea au în centrul lor compasiunea, bunătatea și întrajutorarea celorlalți, vei realiza lucruri extraordinare, iar satisfacția ta interioara va fi enormă. De asemenea, este posibil să te confrunți cu unele schimbări de plan neprevăzute sau vei fi pus în situația de a lua niște decizii importante în ultimul moment. Nu te panica și trece totul prin filtrul rațiunii și al inimii totodată.

Zodia Rac

Este momentul perfect pentru a ieși din coconul tău și din zona de confort și de a realiza acele lucruri sau acțiuni de care te temeai în mod justificat, mai ales că sunt înspre binele tău cel mai înalt. Astrele sunt de partea ta, te susțin și te încurajează, pavându-ți drumul cu mai multă încredere de sine și credință în menirea și în destinul tău. Fii mândră de tine și nu mai gândi în exces, permite-i vieții să te surprindă în mod plăcut. Poți tot ce îți propui așa că urmează-ți inima, ești o norocoasă!

Zodia Leu

Zodia Leu intră cu dreptul în primăvară și își reînnoiește mai ales sentimentele față de propriul eu. Prin urmare, nativul Leu va face exerciții puternice de iubire de sine, de compasiune și înțelegere, dar își va exersa toleranța și răbdarea și față de ceilalți. Totodată, simți nevoia să îți manifești generozitatea prin mai multe modalități așa că vei comunica cu ceilalți și prin intermediul unor mici cadouri, daruri de suflet sau mesaje mai mult sau mai puțin directe. Sufletul tău strălucește luminos și intens în perioada următoare, încerci să te conectezi mai mult la ființa ta și la ființa celorlalți.

Zodia Fecioară

Pentru Fecioară, echinocțiul de primăvară și perioada care îi va urma vor fi despre ce poate face pentru a-și lua puterea înapoi. Astfel, cu ocazia acestui eveniment astral, zodia Fecioară își va schimba un pic prioritățile și își va evalua propriile nevoi și necesități, simțindu-se renăscând mai împuternicită și mai puternică ca niciodată. Această zodie va găsi fericirea în detalii mici și bucuriile mărunte îi vor face sufletul să zburde. Lasă-te purtată de fluxul vieții. Să nu îți mai fie frică să trăiești fiecare clipă cu zâmbetul de fericire pe chip.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri