Sunt bune de pus pe rană, pot fi ca o a doua mamă pentru tine: Top 5 Cele mai Bune și înțelegătoare Soacre din lume (și din horoscop)

18 Martie 2022 publicat în Horoscop 214 share-uri

Deși relația nora – soacră este una controversată și există multe mituri și prejudecăți pe seama ei și nu tocmai de bine, sunt multe persoane care se dezic de aceste clișee și ne demonstrează exact contrariul: că pot dezvolta relații minunate atât cu fiii lor, cât și cu nurorile.

Nu știm dacă te incluzi în rândul celor norocoși și ai tras lozul câștigător sau nu, dar sunt câteva zodii feminine care își asumă într-un mod frumos și sănătos statutul de soacră, câștigând titlul de cele mai bune soacre ale horoscopului și din lume. Le poți chiar considera ca pe o a doua mamă și înveți să le iubești și să le prețuieșți. Iar aceste zodii sunt….

Soacra Vărsător

Soacra Vărsător este un spirit liber și înțelege cel mai bine ideea de independență, autonomie și limite interrelationale. Are de asemenea o mare capacitate de a înțelege sentimentelor celorlalți și nu va forța niciodată limitele într-o relație, inclusiv în cea cu nora sa. De asemenea, această zodie are o gândire deschisă, lucidă, este emancipată, de maximă încredere și sociabilă și iubește oamenii cu adevărat, căutând întotdeauna să înțeleagă sentimentele celorlalți și să nu rănească în mod gratuit. Prin urmare, nu va ezita să te includă în familia ei cu brațele deschise încă de la început sau să te pună pe picior de egalitate cu fiul său.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

Nu trebuie să vă aflați neapărat pe aceeași lungime de undă, deși și-ar dori acest lucru, în mod evident, ci pentru ea este suficient să își vadă fiul fericit și împlinit lângă tine pentru a-i câștiga inima și bunăvoința. În plus, este atrasă de spiritele tinere, la început de drum și viață, și pentru ea va fi un privilegiu și o mare bucurie să fie alături de nepoții ei, să îi crească sau să contribuie la educația lor, dacă are permisiunea și acordul tău, bineînțeles.

Soacra Pești

Foto: Evgeny Atamanenko /Shutterstock

Soacra Pești este nu doar inteligentă, dar are și o inteligență socială și umană bine dezvoltată și nu își dorește să se amestece în viața fiului ei căsătorit. Este respectuoasă și empatică, plină de căldură și vei fi întotdeauna primită ca un musafir de rang înalt în casa ei sau, și mai bine, ca un membru deplin al familiei, punându-ți tot la dispoziție. Ori de câte ori va avea ocazia, te va răsfața cu bunătățuri pregătite de ea, fără absolut nicio pretenție ulterioară, ci pur și simplu fiindcă adoră să gătească, iar aceasta este modalitatea ei de a-și răsfăța persoanele dragi.

Cum îți hidratezi corect pielea și ce conțin cele mai bune creme hidratante? Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

De asemenea, are o gentilețe aparte și îți va face cu tot dragul cadouri surprinzătoare fiindcă te îndrăgește. Este topită după nepoții ei și îi va răsfăța ori de câte ori are ocazia, dând dovadă de cea mai mare răbdare și iubire față de ei. Este genul de bunică cu care îți poți lăsa liniștită copiii, știind că sunt pe cele mai bune mâini: va împleti aluaturi cu ei, le va citi, se vor juca diverse jocuri, vor alerga împreună etc. Este darnică și plină de viață cu nepoții săi și își va extrage energia din râsetele și zâmbetele nepoților săi cu care se mândrește nevoie mare.

Soacra Capricorn

Soacra Capricorn este o femeie diplomată, discretă și subtilă, deși este sigură pe ea și încrezătoare în ea însăși și în felul în care și-a educat copiii. Știe cum să își apropie nora și să o facă să se simtă ca și cum ar fi propriul copil. Are o fire calmă, caldă, urăște conflictele și le va evita de fiecare dată. Niciodată nu va încerca să intervină în vreun fel în relația fiului ei cu soția lui, iar atunci când vor fi probleme în cuplu, îi va lăsa pe aceștia să și le rezolve singuri. Dacă îți dorești un sfat bun și obiectiv, poți apela cu încredere la ea, căci știe să asculte și să fie imparțială.

Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

În plus, dacă ai de rezolvat o anumită problema și nu știi cum, ea îți va oferi și unele dintre cele mai bune și pertinente sfaturi atunci când vine vorba de chestiuni practice întrucât are o fire pragmatică, descurcăreață, orientată către soluții. Prin urmare, te poți baza cu adevărat pe ea la nevoie. Prețuiește familia și valorile familiale enorm așa că va oferi libertate fiului și nurorii sale pentru a-și dezvolta și construi propria familie conform valorilor și crezurile lor, nu ale ei.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri