22 Martie 2022 publicat în Horoscop 520 share-uri

Nativii Leu sunt impunători și puternici, hotărâți și determinați, dar, cu toate acestea, au nevoie de lecțiile karmice pentru a evolua spiritual, au nevoie de iubire pentru a descoperi fericirea, au nevoie să învețe să creeze relații sănătoase cu cei din jur și totodată să învețe să culeagă cele mai bune sfaturi din legăturile deja construite sau poate chiar apuse. Așadar, cele 3 relații cosmice ale nativilor Leu sunt reprezentate de tipurile de relații cu putere covârșitoare asupra vieții lor și ascensiunii spirituale a acestora.

Relațiile Cosmice ale zodiei Leu: sufletele pereche

Se întâmplă ca unele persoane să cunoască un partener de cuplu lângă care să se simtă cu adevărat împliniți, fericiți, să simtă că se completează unul pe celălalt, că se sutin și că pot evolua împreună, că pot avea încredere deplină unul în celălalt. Dar, într-un fel sau altul, viața le schimbă cursul relației, ajungându-se la despartie, fără ca vreunul dintre cei doi să fie „vinovat”.

Ei bine, aceste relații sunt cu sufletele noastre pereche. O persoană poate avea unul sau mai multe suflete pereche pe care să le întâlnească în aceeași viață.

Întâlnirea cu sufletul pereche și începerea unei relații amoroase este inevitabilă, vine pur și simplu de la sine atunci când sufletele celor doi sunt pregătite pentru o relație profundă și matură.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

În astrologie, spunem că sufletele pereche se află născute în zodiile cu care un nativ este foarte compatibil.

Așadar compatibilitatea maximă în relații ne descrie posibilitatea cea mai mare de a întâlni un suflet pereche în acea zodie. Aceste zodii cu care Leii sunt foarte compatibili sunt: Berbec, Leu, Balanță.

Foto: magic pictures/ shutterstock.com

Combatibilitate între zodia Leu și Berbec

Deși ambii parteneri își doresc să fie lideri, să conducă și să dețină controlul, totuși vor reuși să își acorde spațiu și libertate unul altuia, să se susțină în ceea ce fac și să se distreze de minune împreună. Berbecul iubește călătoriile și vinurile bune, Leul adoră schimbarea și rafinamentul și amândoi se venerează unul pe celălalt, se admiră reciproc și au curajul să vorbească deschis despre problemele lor.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Cei doi, dacă reușesc să treacă proba egoului, au șanse să construiască un cuplu minunat, matur și puternic.

Compatiblitate Leu-Leu

Pe cât de piperată va fi această relație, pe atât de multă empatie și înțelegere există între cei doi. Deși le va plăcea să se înțepe recirpoc, să se tachineze în permanența sau poate să exagereze cu complimentele, totuși cei doi sunt foarte hotărâți în ceea ce privește scopurile comune în cuplu, au cam aceleași gusturi și valori în viață, se înțeleg din priviri și sunt compatibili precum mâna cu mânușa.

Așadar cei doi pot forma un cuplu foarte puternic, găsindu-și fericirea și împlinire unul lângă celălalt.

Compatibilitatea dintre zodia Leu și zodia Balanță

Aceasta reprezintă cea mai puternică compatibilitate a nativului Leu, alături de Balanță acesta reușind să construiască relația visurilor sale.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Romantici, îndrăzneți și foarte creativi, nativii Balanță îi înnebunesc pe cei născuți în zodia Leu. Lângă aceștia, Leii nu par să se plictisească niciodată și chiar dacă Bălanța nu îi va spune neapărat în cuvinte, totuși nativul Leu se va simți în permanență respectat, admirat și apreciat de către Bălanța de lângă el.

Dacă au valori asemănătoare în viață, cei doi vor construi o relație interesantă și imprevizibilă, în care se susțin reciproc, știu să câștige bani și să devină faimoși. Citește continuarea în pagina 2 >>

Relațiile cosmice ale zodiei Leu: Flacăra Geamănă

Flacăra Geamănă sau Sufletul Geamăn reprezintă acea persoană care ne completează absolut, care deține tot ceea ce nouă ne lipsește și alături de care putem face cea mai bună echipă din lume.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Se spune că flacăra geamănă reprezintă, de fapt, cealaltă jumătate a sufletului nostru. Inițial sufletele întregi, perfecte, s-au rupt în două bucăți și acestea sunt sufletele gemene.

Pentru nativii Leu, cea mai mare șansă este să întâlnească Flacăra Geamănă în zodia Balanță.

Relațiile cosmice ale zodiei Leu: Datoriile Karmice

Indiferent dacă le dobândim în această viață sau dacă le moștenim din vieți anterioare sau chiar din familia noastră (karma familiei), datoriile karmice trebuie rezolvate, deși această evoluție spirituală pe care ne-o promit lecțiile karmice este dureroasă, reprezentând totodată o transformare a noastră.

Relațiile amoroase karmice sunt deosebit de intense, atracția înțială dintre cei doi parteneri este deosebit de mare. Cei doi se îndrăgostesc precum adolescenții, cu fluturi în stomac, nopți nedormite și dorința arzândă de revedere.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Desfășurarea relațiilor karmice vine cu o serie de constrângeri, de încercări sau curiozități de pe urma cărora cei doi parteneri vor avea de învățat lecții de viață, de iubire, de încredere, de limite pe care ar trebui să le traseze și așa mai departe.

Chiar dacă cei doi nu vor greși esențial unul față de celălalt, odată consumate lecțiile karmice, relația devine toxică, fără motive foarte clare, pur și simplu cei doi devin foarte diferiți, deși se doresc la fel de mult. Într-un final, relației karmice îi va pune capăt unul dintre parteneri, iar despărțirea va fi deosebit de dureroasă.

Legăturile karmice ale nativilor Leu sunt în general cu zodiile Gemeni, Săgetător și Pești.

Foto articol: PinkCat/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri