18 Martie 2022 publicat în Horoscop 214 share-uri

Deși relația nora – soacră este una controversată și există multe mituri și prejudecăți pe seama ei și nu tocmai de bine, sunt multe persoane care se dezic de aceste clișee și ne demonstrează exact contrariul: că pot dezvolta relații minunate atât cu fiii lor, cât și cu nurorile.

Soacra Gemeni

Soacra Gemeni este cu siguranță o soacră cu carismă, care își va deschide larg ușile casei sale pentru tine și care îți va intra la suflet imediat. Este sinceră, dezinteresată, binevoitoare și o maestră în arta comunicării. Are o cultură aparte și iubește să se informeze și să fie la curent cu știrile din lumea largă și cu noutățile tehnologice, așa că este imposibil să te plictisești în preajma ei sau purtând conversații cu ea. În plus, are și o deschidere spirituală și emoțională foarte mare, o perspicacitate și o intuiție excelentă când vine vorba de oameni așa că înțelege unele situații din mai multe puncte de vedere și te va înțelege usor, de data aceasta nu este nevoie de multe cuvinte.

Este foarte adaptabilă și modernă, te va sprijini și susține la fel ca pe copiii ei, cu orice ai nevoie, chiar și financiar, dacă îi ceri ajutorul. Este important să nu o minți sau să o vorbești pe la spate fiindcă acesta este punctul ei sensibil. Preferă întotdeauna sinceritatea și ca toate lucrurile să fie puse pe masă în mod deschis pentru a fi soluționate și rumegate, iar toată lumea împăcată și fericită.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Soacra Leu

Soacra Leu este o femeie plină de resurse și energie, una din acele femei de la care te poți inspira datorită exemplului pe care îl oferă. Fiind o femeie puternică, dar cu un spirit bun și generos, educată și cu o personalitate solară, își va încuraja propriii copii să nu depindă de ea și le va oferi întotdeauna spațiu să crească și să evolueze frumos, chiar și atunci când vor fi adulți. Își va trata încă de la început nora ca pe propriul copil și o va răsfața cu tot ce are ea mai bun.

Pe de altă parte, își va încuraja fiul să te susțină în toate și să împărțiți treburile casnice, ba chiar te va menaja și proteja ori de câte ori va putea căci înțelege foarte bine presiunea socială enormă care este pusă asupra femeilor în societatea modernă. Este o adevărată comoară soacra Leu și cu timpul vei învăța să o iubeșți și să ții la ea ca la o mamă, discutând deschis cu ea despre orice ai pe suflet, așa cum ai face-o cu cea mai bună prietenă.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Foto fr si main: Photographee.eu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri