16 Martie 2022 publicat în Horoscop 243 share-uri

Nu aduce anul ce aduce ceasul, ci îi răstoarnă fatalitatea de data aceasta. Momentul echinocțiului de primăvară 2022 promite renaștere, speranță și noi începuturi și dă semne că vom intra intr-un ritm mai puțin alert și haotic. Iată care sunt principalele previziuni și povețe astrologice pentru fiecare zodie in prag de primăvară astronomică.

Zodia Balanță

Parcursul tău socio-profesional se va afla în centrul preocupărilor tale în perioada următoare. Chiar dacă nu ești neapărat foarte încântată de noile și suplimentarele responsabilități care ți se atribuie, știi și tu, la fel ca și ceilalți care ți le-au înmânat, că ești singură persoană din cercul tău care le-ar fi putut gestiona într-un mod remarcabil. Într-adevăr, excelezi și strălucești în ceea ce faci, reușind să realizezi performanțe extraordinare cu abilitățile tale de negociator, mediator sau comunicator. Rolul tău în cadrul comunității pe care o reprezinți va fi unul de top, colaboratorii tăi își vor aminti o bună bucată de timp de acum încolo de tine.

Zodia Scorpion

Pentru Scorpion, echinocțiul de primăvară 2022 aduce o renaștere emoțională și sufletească în ciuda faptului că vor scormoni adânc în trecutul lor pentru a-și gestiona și vindeca niște răni mai vechi. Iubirea joacă și ea un rol primordial pentru această zodie în următoarele 2 săptămâni. Putem vorbi chiar de o reîmpăcare cu o fostă iubire din trecut, niște clarificări rămase suspendate în timp și neprimite până acum, iar pentru unii nativi Scorpion întâlnirile karmice au loc în mod surprinzător, parcă din neant. Oare?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Zodia Săgetător

Ce debut fulminant al primăverii pentru zodia Săgetător! Acești nativi au un magnetism aparte în perioada următoare și emană o putere de atracție imensă pentru sexul opus datorită aspectării excelente a celei de a cincea case personale. În relația de cuplu, se reaprinde flacăra pasiunii (deși încercați să vă temperați în același timp tendința de a contrazice) și a senzualității, iar nativii single vor avea parte de diverse propuneri de întâlniri romantice încât la un moment dat nici nu vor ști ce să aleagă. Ascultați-vă intuiția și țineți cont și de acele aspecte pe care vi le doriți de la un potențial partener pe termen lung. Nu luați decizii emoționale în mod întâmplător.

Zodia Capricorn

Echinocțiul de primăvară îți conferă putere, inteligență, dar și înțelepciunea de a ști cum să le folosești astfel încât ceilalți să beneficieze de ele în mod just și echitabil. Ești un fel de influencer (unul pozitiv!) în perioada următoare, iar faptele și acțiunile tale îi inspiră și pe alții în a face bine. Îți împărtășeșți darurile și calitățile cu care te-a înzestrat natura și îi sprijini pe cei din jurul tău în a avea mai multă încredere în ei, în a-i împuternici și a le spori puterea personală. Chiar dacă te concentrezi pe rezolvarea anumitor probleme financiare și materiale, o faci într-un mod responsabil și onorabil. Învață însă să și delegi din responsabilitățile imense de pe umerii tăi și ușurează-ți sufletul când simți că nu mai poți duce.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Zodia Vărsător

Deși sufletul tău tânjește după stabilitate și siguranță, lumea în jurul tău pare că se desfășoară într-un ritm haotic, ceea ce nu este tocmai pe placul tău. Încerci însă să te redresezi și să îți găseșți echilibrul pentru a putea planifica mai bine ceea ce ai de făcut în perioada următoare. Schimbarea este singura constantă a vieții așa că încearcă să te lași condusă de șuvoiul său, fără a te mai opune fluxului natural al lucrurilor. Acceptă că sunt lucruri care țin de tine (și lucrează pentru a le îndeplini) și lucruri care nu se vor afla niciodată sub raza ta de control. Renunțarea și acceptarea îți vor aduce pace și ELIBERARE.

Zodia Pești

Primăvara astronomică 2022 aduce pentru tine succes pe plan profesional și ascultarea rugăciunilor tale din ultima perioadă. Ți se va îndeplini o dorință arzătoare, mai ales dacă era în acord cu ceea ce își dorea sufletul tău cu adevărat. Pentru tine, echinocțiul de primăvară înseamnă culegerea recoltelor pe care le-ai semănat în urmă cu mult timp. Permite-ți să îți dai jos de pe umeri poverile lumii întregi și trage-ți sufletul un pic. Lumea se va descurca și fără tine pentru un timp. Relaxează-te, fă o mică pauză și răsfață-te cum știi tu mai bine, o meriți din plin. Ai muncit enorm în ultima vreme, ai evoluat enorm, ai un pic mai multă grijă și de tine. Fizic, mental și emoțional!

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Foto fr si main: Oksana Sozdai_krasotu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri