15 Martie 2022 publicat în Horoscop 430 share-uri

Cele mai puternice și importante relații pe care le putem construi de-a lungul vieții noastre sunt cuprinse sub denumirea de Relații Cosmice. Aceste legături ne învață iubirea, dar ne pot aduce și alte lecții care au scop esențial în evoluția noastră spirituală. Descoperă care sunt relațiile cosmice ale nativului Rac și cum îi pot acestea influența viața.

Relațiile Cosmice ale zodiei RAC: sufletele pereche

Nativii anumitor zodii pot fi, cu precădere, suflete pereche ale nativilor Rac. Aceste zodii sunt cele cu care Racii prezintă compatibilitate maximă în relațiile de iubire.

Orice om poate avea mai multe suflete pereche de-a lungul vieții, acestea reprezentând acele persoane cu care Racul se înțelege foarte bine, alături de care se dezvoltă pe toate planurile și care îi pot aduce lecții de iubire și multe experiențe frumoase în viață.

Sufletele pereche ale nativilor Rac se întâlnesc adesea în zodiile Fecioară, Scorpion și Pești.

Compatibilitatea Racului cu zodia Fecioară

Fecioara este foarte atentă la semnalele subliminale pe care Racul i le transmite mai mult sau mai puțin conștient. Astfel că va reuși să înțeleagă Racul dincolo de cuvinte, dar și dincolo de tăcere. Fecioarele ascultă Racul cu puterea intuiției, iar atenția pentru detaliu îi ajută, de asemenea, să îi ofere partenerului sau ceea ce are nevoie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Relația Fecioară-Rac se bazează pe empatie, pe romantism și umor delicat, pe sensibilitate și responsabilitate, respect și admirație.

Cei doi fac o pereche extraordinară împreună.

Compatibilitatea zodiilor Rac și Scorpion

Nativii Scorpion sunt deosebit de romantici și atenți la relația lor, fiind destul de pretențioși când vine vorba despre viața intimă.

De asemenea, Scorpionii sunt misterioși și interesanți, au un stil aparte în ceea ce privește imaginea lor, sunt atrăgători și reușesc astfel să mențină atracția vie a nativului Rac.

Acesta din urmă îi oferă Scorpionului stabilitate și protecție, siguranță și maturitate în iubire.

Relația celor doi devine una puternică și de drum lung.

Compatibilitatea zodiacală Rac-Pești

Nativii Pești sunt creativi și întreprinzători, mânați cumva de un spirit curios și nestatornic, care le piperează viața și îi ajută să nu se plictisească niciodată. Totodată, acești nativi sunt independenți, au o ascensiune aparte în viață, dar sunt foarte dedicați familiei. Sunt exact ce le trebuie nativilor Rac, care au nevoie să fie uneori trași de mână către distracție și către micile bucurii ale lumii. Racilor le va fi însă greu să înțeleagă spiritul ludic al Peștilor.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  
Foto: Pixabay.com

Relațiile cosmice ale zodiei RAC: Flacăra Geamănă

Se spune că sufletele erau cândva întregi și perfecte, dar s-au rupt în două jumătăți care creează ceea ce numim Flăcările (Sufletele) Gemene, care se caută de-a lungul mai multor vieți și se vor găsi atunci când și-au împlinit ascensiunea spirituală.

Pentru nativii Rac, cea mai mare probabilitate este ca sufletul geamăn să se nască în zidia Fecioară.

Sufeletele gemene se regăsesc atunci când singure nu mai pot evolua, când au ajuns la finalul dezvoltării spirituale și criza actuală nu poate fi rezolvată decât prin „întregire”, prin regăsirea celor două Flăcări Gemene.

Relația cu flacăra geamănă poate traduce orice legătură interumană: copil-părinte, iubit-iubită, prieteni, alte grade de rudenie, colegi etc.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Indiferent de tipul relației, întâlnirea celor două suflete gemene va fi deosebit de intensă, complet intuitivă, cei doi vor dori să se vadă și să interacționeze foarte des, practic nimic nu îi va separa, nicio distanță nu va fi prea mică și nicio ceartă nu le va destabiliza relația. Odată ce s-au întâlnit, se au unul pe celălalt până la finalul vieții.

Aceste suflete se simt complete când se află unul în compania celuilalt, se simt puternice, curajoase, pline de iubire, viața pur și simplu are sens și este minunată.

Relațiile cosmice ale zodiei Rac: Datoriile Karmice

Am putea spune că relațiile karmice sunt cele mai tulburătoare din viața noastră. Aceste relații se caracterizează printr-o atracție greu de stăpânit, practic odată ce s-au întâlnit, cei doi sigur vor lega o relație.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Ambii parteneri au nevoie unul de la celălalt de anumite lecții, de anumite experiențe care să ridice noi trepte, să deschidă noi uși în ascensiunea spirituală a celor doi.

Adesea avem nevoie de anumite experiențe-cheie sau situații de criză pentru a ne descoperi drumul și menirea în viață.

Relațiile karmice nu durează mult, poate câteva luni sau câțiva ani. Însă finalul acestora este deosebit de dureros. Odată ce partenerii și-au luat unul de la celălalt experiențele necesare, abia dacă se pot despărți. Însă nici împreună nu pot sta, relația fiind caracterizată, la finalul acesteia, de toxicitate și dependență totodată.

Cel mai probabil nativul Rac va dezvolta relații karmice cu nativi din zodiile Berbec, Balanță sau Capricorn.

Caria dentară – ce este și cum se tratează MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Vă recomandăm să citiți mai multe detalii despre relațiile karmice în articolul: RELATIILE KARMICE - relatiile la limita dintre Iubire, Suferinta si Karma

Sursa foto articol: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri