29 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 298 share-uri

Citește horoscopul complet al lunii noiembrie 2021. Astrele ne aduc noroc, iubire, înțelepciune, putere de decizie și energie pentru a face față tuturor responsabilităților și pentru a ne îndeplini visurile.

Horoscop Noiembrie 2021: Capricorn

În luna noiembrie Capricornii constată că au mult de muncă, însă totul este de bun augur. Chiar dacă petrec mai mult timp la serviciu, totuși pot încheia acum parteneriate valoroase, pot avea succes în ceea ce fac și pot fi promovați la locul de muncă, astfel că portofelul acestora va fi mai gros la finalul lunii.

În plan amoros este posibil ca nativii să suporte consecințele stresului și muncii în exces, căci pot fi mai morocănoși și mai grăbiți decât de obicei și pot uita sau încurca unele lucruri, ceea ce va genera certuri în cuplu. O agendă și o bună organizare reprezintă pași cheie ca nativii să treacă cu bine această perioadă atât de aglomerată.

Nativii singuri pot întâlni o persoană interesantă chiar la locul de muncă, printre noii colegi sau prin prisma unor parteneriate. Vor avea de luat câteva decizii în ceea ce privește îmbinarea muncii cu viața personală, așadar nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop Noiembrie 2021: Vărsător

Pentru nativii Vărsător luna noiembrie este ca o revelație. Acum vor plănui ceea ce au de făcut în viitorul apropiat, poate chiar pun la cale schimbări de drum în cariera lor, dar și în viața lor personală. Au nevoie să se desprindă de prezent, de rutină. Este posibil să dorească să călătorească. Gândurile lor sunt mari și au nevoie să își găsească motivația și curajul pentru a merge mai departe.

În carieră poate că nu se văd mari schimbări acum, însă planurile lor pentru următorul an încep deja în luna noiembrie. Se gândesc cum să își rotunjească veniturile și pun la cale o strategie financiară cu mari șanse de succes.

În plan sentimental, se pot confrunta cu unele tensiuni, însă cu calm, răbdare și empatie vor reuși să rezolve micile neplăceri din cuplu.

Nativii singuri se focusează mai degrabă pe carieră, astfel că vor avea șansa să întâlnească persoane noi doar dacă nu vor uita și de viața lor socială. Mai pe scurt, să nu se închidă în casă ori în birou.

Horoscop Noiembrie 2021: Pești

Se anunță o lună romantică pentru nativii Pești, iar astrele le aduc noroc în dragoste. Sunt cuceritori, atenți la nevoile celor dragi și sunt mai atrăgători decât de obicei. Vor să se implice mai mult în relația de cuplu, așadar își vor surprinde partenerul de viață cu mici surprize, cu seri calde și cine romatice.

Unii nativi pot face un pas mai departe în relație, fie se căsătoresc, fie chiar își doresc un copil.

Nativii singuri se pot îndrăgosti nebunește în această lună, însă trebuie să nu își neglijeze și celelalte responsabilități.

În carieră lucrurile merg lent, dar cu siguranță se îndreaptă în direcția bună. Nativii sunt dispuși să investească în dezvoltarea lor, așadar fie se hotărăsc să pună bazele unei afaceri, fie se înscriu la cursuri.

Chiar dacă pe moment nu se întrevăd venituri suplimentare, totuși cărămidă cu cărămidă nativii își clădesc drumul spre succes, iar din anul următor deja vor vedea rezultatele.

Sursa foto: VladislavNice/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri