29 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 298 share-uri

Citește horoscopul complet al lunii noiembrie 2021. Astrele ne aduc noroc, iubire, înțelepciune, putere de decizie și energie pentru a face față tuturor responsabilităților și pentru a ne îndeplini visurile.

Horoscop Noiembrie 2021: Berbec

Luna noiembrie este una norocoasă pentru nativii Berbec, din toate punctele de vedere.

Nativii se bucură de o stare de bine generală, de sănătate, deși acestea nu vin chiar de la sine, ci Berbecii au făcut eforturi în a-și schimba stilul de viață într-unul mai bun, mai sănătos. Au mâncat atent, au făcut mișcare, nu au neglijat orele de somn, iar acum se bucură de o stare bună.

În dragoste astrele le aduc noroc, sunt romantici, iar armonia se așterne în viața de cuplu. Dinamici și centrați pe acțiune, nativii Berbec vor reuși să alunge rutina din cuplu și să reaprindă flacăra iubirii.

Cei singuri vor cuceri ușor și au șansa să se îndrăgostească nebunește în această lună.

Nici pe plan financiar nu stau mai rău, căci norocul îi urmărește și aici. Fie reușesc să câștige mai mulți bani prin proiecte individuale, fie sunt avansați în carieră sau au succes într-o afacere. Știu să profite de oportunități și să negocieze convenabil parteneriatele în care se implică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop Noiembrie 2021: Taur

Nativii Taur simt nevoia să facă un pas înainte în privința carierei în această lună. Vor încerca fie să își găsească alt loc de muncă, fie să avanseze în funcție sau să caute oportunități pentru a-și rotunji veniturile. Sunt dispuși să muncească mai mult pentru a obține rezultatele dorite.

De asemenea, pot face planuri pe termen lung, se pot înscrie la cursuri, sunt deciși să treacă la un nou nivel al carierei în viitorul apropiat.

În dragoste, nativii Taur se bucură de armonie și romantism. Este o lună propice iubirii, iar în brațele persoanei iubite și în familie își găsesc liniștea, relaxarea, inspirația, echilibrul. Vor găsi timp să se bucure de viața intimă, de iubire, având grijă să organizeze mici escapade alături de persoana iubită.

Horoscop Noiembrie 2021: Gemeni

Dacă în luna noiembrie ritmul se menține constant în privința carierei, nativii Gemeni sunt încurajați să investească timp și resurse în ceea ce le place și pentru a-și împlini visurile.

Așadar se pot înscrie la cursuri de artă, pot picta, își pot face mofturile și e timpul să se relaxeze și să găsească timp de răsfăț pentru ei înșiși. Pot trage acum unele concluzii despre ce au realizat în anul care se apropie de final și își pot face deja planuri pentru sărbători și pentru 2022.

În dragoste au parte de imprevizibil, astfel că unele zile vor fi mai tensionate, altele mai armonioase. Este important să nu exagereze emoțiile pe care le au, ci să reacționeze matur și echilibrat, cu precădere când se avântă în discuții contradictorii cu persoana iubită.

Nativii singuri pot întâlni iubirea acolo unde se așteaptă mai puțîn. Astrele atrag atenția să nu se aventureze prea repede, căci unele persoane pot fi înșelătoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri