4 Noiembrie: Luna Nouă în Scorpion – Lecția transformării! Povețe astrale la ceas de Lună Nouă pentru sufletul fiecărei zodii!  

28 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 1918 share-uri

Pe data de 4 noiembrie 2021 (23:15, ora României), vom observa pe bolta cerească o frumoasă Lună Nouă, un eveniment astrologic menit să ne introducă într-o energie a transformării și a schimbării. Vorbim de o Lună Nouă ce cade la 12 grade în semnul Scorpionului, așa că transformarea nu va fi oricum, ci una profundă, referindu-se la structuri de adâncime, fundamente solide, dar și la acele aspecte care nu se văd cu ochiul liber la o prima vedere.

Este un moment cheie în viața tuturor zodiilor la final de an. Se spun lucruri nespunse în această perioadă, se caută adevărul, se încearcă multe lucruri noi și soluții, se aprofundează cunoașterea. Cad multe cortine prin orchestrația universului și se dezvăluie multe secrete.

Există însă și tendința ca unele situații să fie prezentate distorsionat și în aceste cazuri recomandăm mult obiectivism și un unghi de vedere larg, care să cuprindă mai multe perspective. Mulți sunt chemați în această perioadă să își audă propriul adevărat mai bine și să acționeze în sinergie cu acesta, iar acolo unde sunt blocaje putem în sfârșit vorbi de o eliberare în adevăratul sens al cuvântului. De asemenea, această Lună Nouă în Scorpion se va afla în opoziție cu Uranus în Taur, ceea ce poate accentua un pic sentimentul de nesiguranță și neliniște legat de ceva ce nu este ceea ce pare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Iată însă cum va afecta Luna Nouă în Scorpion pe fiecare zodie în parte și ce sfat și recomandări de suflet avem de oferit fiecărei zodii.

Zodia Berbec

Poate că este o perioadă ușor confuză pentru tine și lucrurile nu îți vor ieși întotdeauna așa cum îți vei dori, însă nu te lăsa descurajat. Ești pe drumul cel bun și, în ciuda amânărilor, a intrigilor din peisaj sau a răsturnărilor de situații, te sfătuim să ai încredere în instinctele tale și în ceea ce îți spune inima. Cu răbdare, treci nu o mare, ci două. De data aceasta, te sfătuim să ai încredere mai mult în propriul discernământ decât în cel al celorlalți pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine într-o situație sau o problemă care te preocupă.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate
Foto: De la muratart /Shutterstock

Zodia Taur

Dacă ai întâlnit unele blocaje în ultima vreme legate de stabilitate și siguranță, acum este momentul să te scuturi de ele și să acționezi într-un mod sănătos pentru finanțele tale. Potențialul de a-ți reconstrui viața profesională este fabulos în această perioadă pentru tine așa că profită de orice oportunitate îți iese în cale. Nu te feri de proiecte noi sau de propuneri de colaborări, chiar dacă ți se par avangardiste și revoluționare. Este momentul să renunți la comoditate și la zona ta de confort, să accepți noi provocări și să te faci remarcat, chiar și în poziții de management dacă este cazul. Vei străluci mai ceva ca o lună nouă în perioada următoare.

Zodia Gemeni

Deși resimte presiunea profesională un pic mai mult în această perioadă, nativul Gemeni se vede îndatorat să își onoreze și responsabilitățile ce țin de familie, casă și cămin și să rezolve anumite chestiuni casnice și domestice (să repare ceva, să achiziționeze un obiect nou etc) ce nu mai suportă deloc amânare. Comunicarea cu cei iubiți este extrem de importantă în următoarele săptămâni, ei vă sunt alături și vă sprijină necondiționat, dar încercați să nu puneți presiune pe ei doar fiindcă vă simțiți voi stresați. Expuneți-vă doleanțele, neputințele și limitele în mod frumos și civilizat și veți vedea ce om norocos sunteți că aveți în jurul vostru oameni care vă înțeleg și pe care vă puteți baza în orice împrejurare.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Zodia Rac

La ceas de Lună Nouă în Scorpion, pentru zodia Rac vorbim de o perioadă de vindecare fizică și emoțională, în care focusul ar trebui să cadă pe preocuparea pentru sine, pe iubirea de sine, pe conectarea cu propriul corp și suflet pentru a descoperi acele soluții care îți permit să îți recapeți cât mai curând vigoarea și energia ta caracteristică. Prin urmare, mare grijă la sănătate în perioada următoare. Consumați alimente sănătoase și faceți cât mai multă mișcare. Aveți grijă de voi și cei dragi, onorându-vă însâ propriile nevoi și individualități. Timpul petrecut în propria companie este prețios în această perioadâ așa că îmbrățișați-vă pe voi înșivă și bucurați-vă de cine sunteți și de punctul în care ați ajuns.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri