4 Noiembrie: Luna Nouă în Scorpion – Lecția transformării! Povețe astrale la ceas de Lună Nouă pentru sufletul fiecărei zodii!  

28 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 1918 share-uri

Pe data de 4 noiembrie 2021 (23:15, ora României), vom observa pe bolta cerească o frumoasă Lună Nouă, un eveniment astrologic menit să ne introducă într-o energie a transformării și a schimbării. Vorbim de o Lună Nouă ce cade la 12 grade în semnul Scorpionului, așa că transformarea nu va fi oricum, ci una profundă, referindu-se la structuri de adâncime, fundamente solide, dar și la acele aspecte care nu se văd cu ochiul liber la o prima vedere.

Zodia Leu

Deși sezonul Scorpionului nu este tocmai sezonul preferat al zodiei Leu, încearcă totuși să profiți de transformarea care îți bate la ușa și să privești lucrurile și dintr-o altă lumină. Este posibil să fie nevoie să iei unele decizii rapide, pentru care nu ți se acordă prea mult timp de gândire, dar este foarte bine să ceri un sfat (sau chiar două) al unui apropiat. Nu lua lucrurile foarte în serios, ca și cum întreaga ta viață ar depinde de aceste decizii (căci nu depinde!), dar nici nu le trata cu superficialitate, ignorându-le. Undeva se poate deschide ușa oportunităților pentru tine. Tu alegi dacă să pășești sau nu pe ea.

Zodia Fecioară

Fecioara este invitată ca în perioada Lunii Noi în Scorpion să ia un loc pe scaun la spectacolul vieții sale și să își privească bine fricile în față, văzând care dintre ele este un obstacol în calea transformării sale personale. Vorbim despre o evoluție interioară a Fecioarei în această perioadă, o adevărată metamorfoză care se va reflecta și în exteriorul său în cel mai scurt timp. Poate că vei avea parte de ceva provocări și vei avea nevoie de mai multă claritate pentru a privi lucrurile așa cum sunt, dar vei deveni extrem de puternic și vei avea numai de câștigat de pe urma experiențelor tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro
Foto: De la Mykola Mazuryk /Shutterstock

Zodia Balanță

Perioada Scorpionului poate fi ușor debusolantă pentru zodia Balanței. Această zodie poate fi încercată de sentimente contradictorii sau o dezamăgire profundă în legătură cu o anumită persoană din anturajul sau, chiar dacă o bună parte din viața sa în aceste săptămâni este prinsă în rezolvarea unor chestiuni pur practice sau administrative. Creativitatea voastră este însă fără limite și, odată ce vă liniștiți și răcoriți sufletul, veți găsi cele mai bune soluții și cai de ieșire din frământările voastre. Aveți încredere în univers!

Zodia Scorpion

Scorpionul este în elementul lui în sezonul care vine și putem vorbi astfel de o renaștere și o revigorare profundă a acestei zodii și a tuturor resurselor sale. Scorpionul este pe val, se simte puternic și încrezător în sine, este animat de pasiune în ceea ce face și simte că munca sa are un sens și un scop. De aceea, fiindcă ți-ai înțeles și asumat misiunea pe deplin, vei culege roadele muncii tale în cel mai scurt timp. Totodată, Luna Nouă chiar în semnul tău te invită să renunți cu totul la vechi răni și suferințe și te invită să trăiești în prezent, aici, alături de cei dragi care te iubesc și îți onorează ființă.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri