Luna plină în Berbec– 20 Octombrie: Acestea sunt cele 3 zodii care vor resimți cel mai puternic chemarea acestui context astral în următoarele 14 zile! 

19 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 106 share-uri

Vom fi cu toții afectați de Luna Plină în Berbec în următoarele 2 săptămâni, dar iată care sunt cu precădere cele 3 zodii care vor fi cel mai puternic afectate de acest eveniment astral de pe 20 octombrie. Aceste zodii îi vor resimți efectele din plin, cu bune și cu rele.

Pe 20 octombrie (17:54, ora României), vom avea parte de o frumoasă lună plină ce cade la 27 de grade în semnul Berbecului, aflându-se totodată în opoziție cu Marte și în pătrat cu Pluto. La un nivel general, putem spune că această conjunctură nu este întâmplătoare, iar contextul astral este de așa natură încât accentuează la un nivel colectiv dorința de putere și de a-i controla pe ceilalți, pune în prim plan spiritul de competitivitate (dar mai mult de dragul victoriei în sine), iar la un nivel individual ne intensifică dorințele personale și necesitatea de a ne manifesta visurile cele mai adânci.

Vom fi cu toții afectați de Luna Plină în Berbec în următoarele 2 săptămâni, dar iată care sunt cu precădere cele 3 zodii care vor fi cel mai puternic afectate de acest eveniment astral de pe 20 octombrie. Aceste zodii îi vor resimți efectele din plin, cu bune și cu rele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Locul 1: Zodia Berbec

Dragă Berbec, merită să te pregătești cum se cuvine pentru această lună plină căci te numeri, probabil, printre acele zodii scuturate zdravăn de acest eveniment astral, iar influența sa o vei resimți în valuri, valuri în perioada următoare de timp. Sunt acolo ceva conflicte interioare pe care, dacă nu vei reuși să le temperezi, îți vor aduce anumite frustrări, făcându-te nefericit, conflictual sau determinându-te să te închizi în tine. Zodia Berbec este o zodie tranșantă și directă, spunând lucrurilor pe nume. Nu îi place să facă compromisuri, mai ales atunci când nici nu crede în ele, însă în exteriorul său în această perioadă sunt anumite forțe care îi îngenunchează puterea de decizie și liberul arbitru.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar
Foto: De la Daniel Eskridge /Shutterstock

Ferește-te de ostilități, impulsivitate și manie, căci există riscul să fii mai irascibil decât de obicei și o simplă și banală discuție să escaladeze într-o discuție în contradictoriu sau într-un conflict de toată frumusețea. Nu este momentul să îți susții punctul de vedere cu orice preț, ci să îți investești energia mai degrabă în muncă. Conștientizează-ti emoțiile tale puternice și folosește-le pentru propria vindecare. Evită comportamentele autodistructive în perioada următoare. Încearcă să ții un jurnal, să te angajezi în introspecție și meditație, să faci mai multă mișcare, să faci lucruri care îți fac plăcere și te destresează. Adu-ti aminte că nimic nu este permanent, iar această perioadă un pic mai dificilă va trece cât ai zice pește.

Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Locul 2: Zodia Vărsător

Vărsătorul se află și el printre zodiile cele mai puternic afectate de Luna Plină în Berbec, dar spre deosebire de Balanță și Berbec, această zodie îi va resimți influența într-un mod pozitiv si benefic. Cu Mercur, planeta comunicării, care intră și el în mișcare directă, Vărsătorul își va regăsi vocea și va putea să își susțină propriul adevărat interior răspicat, direct și cu putere, astfel încât mesajul sau să ajungă la cine trebuie. Problemele de comunicare cu partenerul de viață se evaporă și Vărsătorul reușește să își facă cunoscute sentimentele cu ajutorul cuvintelor, ajungând ușor la mintea și inima persoanei iubite.

În plus, o parte dintre Vărsători vor reuși să închidă definitiv, să lămurească un aspect trecut al vieții lor sau să reia o legătură mai veche cu un fost iubit, dar trecând lucrurile sub alt filtru și impunându-și perspectivele și punctul de vedere. Am putea spune că pune punctul pe i și, prin comunicare, reușește să își clarifice trecutul, ceea ce îi aduce o imensă alinare emoțională și spirituală. În plus, efervescența intelectuală îl face să fie plin de idei neconvenționale, să se bucure de anumite oportunități sau călătorii neașteptate în străinătate, să își facă noi planuri de viață plecând de la niște acțiuni concrete și imediate.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Philips Avent lansează cele mai inovatoare biberoane de până acum, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri