1 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 330 share-uri

Compatibilitatea femeii Berbec cu bărbații zodiilor de pământ este bună. Firi diferite, însă puternice și inteligente, femeia Berbec și bărbatul din zodie de pământ pot forma un cuplu matur, puternic și totodată ieșit din tiparele societății.

Femeia Berbec și bărbatul Taur: compatibilitate 50%

O zodie de foc și una de pământ: își pot întreține dragostea sau unul o stinge pe a celuilalt. Focul poate mistui bogățiile pământului, dar totodată pământul poate limita exagerările focului.

O relație interesantă, care se poate desfășura intens pe plan amoros, putând merge mai degrabă către o legătură karmică.

În general cei doi sunt foarte diferiți. Femeia Berbec este dornică de adrenalină, în timp ce bărbatul Taur este mai așezat, mai atașat de confortul sau de casa sa. Impulsivitatea femeii Berbec fie va supăra bărbatul Taur, fie îl va motiva să nu se afunde în rutină.

Foto: Patiwat Sariya/ shutterstock.com

Ritmul Taurului este mai lent, mai calculat, iar avântul și impulsivitatea Berbecului îl pot răvăși.

Pot merge mai departe aceia ce se respectă reciproc și au interese cât de cât comune. De exemplu ambii pot fi atrași de călătorie, de mâncărurile bune, de gătit sau de anumite sporturi. Dacă reușesc să își împartă timpul împreună, cei doi ar putea merge de mâna până la adânci bătrâneți.

Este important ca ambii parteneri să îi acorde celuilalt libertate, să nu încerce să domine, să evite minciuna și să își calmeze temperamentele foarte puternice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri