1 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 330 share-uri

Compatibilitatea femeii Berbec cu bărbații zodiilor de pământ este bună. Firi diferite, însă puternice și inteligente, femeia Berbec și bărbatul din zodie de pământ pot forma un cuplu matur, puternic și totodată ieșit din tiparele societății.

Femeia Berbec și bărbatul Fecioară: compatibilitate 60%

Brabatul Fecioară este calculat, rezervat, foarte atent la detalii, cu un puternic simț practic și un umor ușor cinic, ce va scoate în evidență orice greșeală a grăbitei femei Berbec.

Impulsivă, extrovertită și foarte activă, nativa Berbec ar putea primi o listă de critici încă de la prima întâlnire cu bărbatul Fecioară, dacă acesta n-ar fi un diplomat. Și nu pentru că femeia Berbec ar fi așa imperfectă, ci pentru că ea pur și simplu se bucură de viață fără să dea atenție faptului că nu și-a călcat prea bine tricoul.

Bărbatul Fecioară, foarte tipicar, ar putea să o enerveze pe femeia Berbec.

Foto: El Nariz/ shutterstock.com

Dacă reușesc să treacă de primele hopuri ale relației, care constau în toleranța cicălelilor bărbatului Fecioară și în câștigarea încrederii în femeia Berbec, cei doi ar putea construi o relație frumoasă și puternică, însă au nevoie de maturitate relațională.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Firi inteligente, cei doi au multe de discutat și de descoperit unul la celălalt. Sunt persoane fascinante, cu un umor aparte, care va pipera relația.

În dormitor entuziasmul femeii Berbec va fi acceptat de către bărbatul Fecioară, curiozitatea și imaginația acestuia putând surprinde nativa de foc.

Dacă au interese comune, dacă merg spre aceleași țeluri în viață, cei doi ar putea contrui o relație puternică și interesantă, cu doi parteneri independenți, dar uniți de pasiune, discuții profunde și o chimie efervescentă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri