1 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 330 share-uri

Compatibilitatea femeii Berbec cu bărbații zodiilor de pământ este bună. Firi diferite, însă puternice și inteligente, femeia Berbec și bărbatul din zodie de pământ pot forma un cuplu matur, puternic și totodată ieșit din tiparele societății.

Femeia Berbec și bărbatul Capricorn: compatibilitate 20%

Femeia Berbec va fi întotdeauna implicată, grăbită, extrovertită, fără să cântărească prea mult lucrurile, însă așa are ea succes în viață. Și chiar este o femeie cu succes în carieră.

Bărbatul Capricorn este însă mai tăcut, mult mai calculat, de obicei are nevoie de un plan, este muncitor și nu adoră aventura atât de mult precum femeia Berbec.

Aceasta îl poate face pe bărbatul Capricorn gelos, îl poate pune în umbră și îl poate acuza că nu o înțelege sau că nu este suficient de afectuos cu ea, așa cum și-ar dori.

Foto: tool2530/ shutterstock.com

Calmul și controlul bărbatului Capricorn poate însă domoli furtuna impulsivității femeii berbec. Sunt personalități opuse, însă, în funcție de harta personală, se pot completa în anumite aspecte.

În general, cei doi formează o legătură karmică, în care ambii au multe de învățat unul de la celălalt.

Cei doi au în comun inteligența, imaginația, curajul și perseverența, atutudinea pozitivă. Dacă, mai departe, au țeluri comune în viață, ar putea construi o relație puternică, insă au nevoie să treacă peste orgolii.

Sursa foto articol: Valery Rybakow/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri