20 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 20190 share-uri

Guvernată de Marte, planeta pasiunii, a războiului și a focului, femeia Berbec o cunoaștem ca fiind îndrăzneață, independentă, atrăgătoare și fascinantă! Dincolo de puterea pe care o afișează, rămâne însă un suflet sensibil, cu nevoi emoționale aparte, cu un spirit de copil ce se bucură de micile plăceri ale vieții. Descoperiți trăsăturile de personalitate ale femii Berbec în zodiacul european.

Femeia Berbec: caracteristicile zodiei

Zodia Berbec începe cu echinocțiul de primăvară, pe data de 20 martie și se încheie pe 20 aprilie.

Copil rebel, dar totuși responsabil, încă de mică fetița Berbec își urmează visurile și își contruiește propria sa cărare prin viață. Extrovertită și comunicativă, își va face mulți prieteni, iar această calitate de a socializa cu ușurință o va păstra și la vârstă adultă.

Sufletul ei nu îmbătrânește, rămâne mereu acea femeie veselă, intersanta, plină de șarm, îmbrăcată cu bun gust și emanând o energie aparte.

Nu se teme de greutăți, astfel că, oricât de dificile sunt treptele succesului pentru ea, le va parcurge una câte una, învățând din propriile greșeli și fără să fie tentată vreodată să renunțe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. EXPOZITIA SI GALA FABULOUS OVER 40 Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Inteligentă, cu bune aptitudini de strateg, va ști să profite din plin de oportunitățile vieții și nu va sta să se gândească de două ori înainte de a alege ceva ce îi place. Este mânată de impulsivitate, iar uneori aceasta poate fi un defect, de aceea este indicat pe de o parte să își asculte intuiția, dar pe de altă parte să nu se aprindă prea repde la ceartă.

Foto: Alex Tihonovs/ shutterstock.com

Femeia Berbec nu tolerează miciuna, trădarea, înșelarea, iar față de cei care se poartă astfel cu ea va închide definitiv ușile, fără niciun regret, fără să se uite înapoi și fără să aorde a doua șansă.

Hotărâtă, încrezătoare și independentă, femeia Berbec va reuși să își creeze propriul sau confort financiar și nu numai, fără a fi dependentă de cei din jur sau de partenerul de viață. Cariera este importantă pentru femeia Berbec, asadar o vom găsi mereu implicată în proiectele sale și, adesea, ocupând o funcție de conducere.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

Cum spuneam, este un bun strateg și totodată un lider prin natura sa, așadar de multe ori va ajunge să ocupe funcții de șef, de lider, de coordonator.

Chiar dacă va avea câștiguri financiare suficiente, totuși nu va cheltui cu atenție banii. Îi place să se bucure de aceștia pe măsură ce îi câștigă, așadar își va face toate plăcerile, căci viața e scurtă și merită trăită!

Femeia Berbec în relații: sinceră, independentă, pasională

Femeia Berbec este destul de greu de cucerit. Dacă pare că gustă un compliment, în realitate nu tolerează lingușeala și nici nu consideră atrăgător un bărbat doar pentru că o complimentează. Ba chiar consideră că i se cuvin acele complimente, și de ce nu?

Așadar nu este ușor să ajungi în spațiul personal al femeii Berbec. Dacă totuși i se pare interenat bărbatul ce încearcă să o cucerească, atunci va juca un „dans” al contradicțiilor greu de intuit pentru bărbat, însă năucitor. Pare că acceptă, dar totuși face un pas înapoi, pare deschisă, dar totuși are misterele ei. Odată cucerită însă, dragostea lângă o femeie Berbec va începe întotdeauna cu adrenalină și fluturi în stomac. Citește continuarea în pagina 2 >>

Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București Testosteron – rol, valori normale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri