20 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 20190 share-uri

Guvernată de Marte, planeta pasiunii, a războiului și a focului, femeia Berbec o cunoaștem ca fiind îndrăzneață, independentă, atrăgătoare și fascinantă! Dincolo de puterea pe care o afișează, rămâne însă un suflet sensibil, cu nevoi emoționale aparte, cu un spirit de copil ce se bucură de micile plăceri ale vieții. Descoperiți trăsăturile de personalitate ale femii Berbec în zodiacul european.

Dacă însă ea este cea care încerca să cucerească, își va activa tot arsenalul feminin. Dacă o cunoaștem ca mai degrabă o fire sportivă și dinamică, devine deodată, atunci când are un țel, elegantă și extravagantă, machiată, coafată, la 5 ace cum s-ar zice.

Nu va renunta până ce nu va cuceri bărbatul pe care a pus ochii și vă spunem că acesta nu are multe șanse în fața focoasei și cuceritoarei femei Berbec.

În relație, aceasta este sinceră, iubește aventura și are nevoie de un bărbat independent, cu un caracter puternic, care să mergă pas la pas cu ea.

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Deși poate avea tendința să conducă în relația cu partenerul, totuși apreciază o părere diferită de a ei și este dispusă să învețe de la celălalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

În ciuda personalității sale puternice și independente, femeia Berbec are multă nevoie de afecțiune și intimitate.

Nu va tolera minciuna, iar relațiile toxice nu sunt pentru ea. Nu se va lăsa dominată, supusă, jignită. Odată ce închide o relație, nu se va mai întoarce niciodată la ce a fost. Lasă cu ușurință trecutul în urmă, având puterea să treacă peste greutăți, să se ridice și să meargă mai departe.

Sursa foto: Razoomanet/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri