19 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 106 share-uri

Vom fi cu toții afectați de Luna Plină în Berbec în următoarele 2 săptămâni, dar iată care sunt cu precădere cele 3 zodii care vor fi cel mai puternic afectate de acest eveniment astral de pe 20 octombrie. Aceste zodii îi vor resimți efectele din plin, cu bune și cu rele.

Locul 3: Zodia Balanță

Pentru zodia Balanță, perioada de dinainte și de după Luna Plină de pe 20 octombrie este plină de provocări, lupte și zbateri, mai ales în ceea ce privește planul interpersonal. În sufletul Balanței se vor da mai multe lupte interioare legate de câte compromisuri și câte lucruri este dispusă să facă pentru a-și menține anumite prietenii/ contacte/ parteneriate. Vorbim și de un volum de muncă masiv și de o mobilizare fantastică a acestei zodii de a-și întrece propriile limite profesionale.

Deși în exterior este echilibrată, face orice numai să evite conflictele și încearcă să le aplaneze din fașă, abordând totul cu mult calm, în interiorul sau este extrem de panică și tulburată. În multe situații se gândește dacă ceea ce face este și alegerea potrivită, dacă ceilalți îi merită compromisurile și sacrificiille. Este de aceea extrem de important că în perioada următoare, indiferent de cât de tentați veți fi să îi puneți pe ceilalți pe prim plan, să vă onorați și propriile dorințe și nevoi. Altfel se vor naște niște frustrări imense și sentimente negative pe care nu veti reuși să le stingeți cu nimic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto fr si main: De la jakkapan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri