28 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 1918 share-uri

Pe data de 4 noiembrie 2021 (23:15, ora României), vom observa pe bolta cerească o frumoasă Lună Nouă, un eveniment astrologic menit să ne introducă într-o energie a transformării și a schimbării. Vorbim de o Lună Nouă ce cade la 12 grade în semnul Scorpionului, așa că transformarea nu va fi oricum, ci una profundă, referindu-se la structuri de adâncime, fundamente solide, dar și la acele aspecte care nu se văd cu ochiul liber la o prima vedere.

Zodia Săgetător

Dacă asculți cu atenție și cu inima deschisă ceea ce au alții să îți spună, s-ar putea să ai parte de unele suprize frumoase. Confesiunile spontane și nevoia profundă de a împărtăși o intimitate și o conexiune profundă cu oamenii tăi dragi vor fi la ele acasă. Oricât de activ ți-ai dori să fii și oricât de multe lucruri ți-ai propus să faci în această perioadă, universul îți cere să te deconectezi, să te odihnești, să îți încarci bateriile, dedicându-te mai mult acelor activități care îți hrănesc și îți regenerează sufletul. Creativitatea ta, în schimb, este maximă așa că ai face bine să profiți de ea.

Zodia Capricorn

Pentru zodia Capricorn, Luna Nouă în Scorpion promite o perioadă plină de pasiune și descoperiri, mai ales pentru acei nativi single căci astrele vorbesc despre o perioadă intensă de întâlniri, tatonări și posibilități de noi începuturi și relații. Urmează o perioadă în care această zodie are grijă de ea mai mult, este atentă la modul în care se îmbracă, vorbește etc și pune preț pe comunicare, individualitate și socializare, atrăgând în jurul său persoane de sex opus cu care simte nevoia unei conexiuni la un nivel profund. Pe plan sentimental, avem de-a face cu o energie nouă și puternică așa că te sfătuim să profiți din plin de ea.

Zodia Vărsător

Pentru Vărsător, această perioadă a Lunii Noi în Scorpion este despre (re)găsirea acelui echilibru personal subțire între ceea ce i se cere și ceea ce poate, între ce trebuie și ce și-ar dori, între emoțional și calculat, între inițiativă și a privi lucrurile de pe tușă. În unele chestiuni, Vărsătorul va trebui să ia atitudine și să se implice personal, iar în alte situații din contra, i se cere să își controleze impulsurile, să aibă răbdare căci lucrurile se vor rezolva de la sine, cu mai puține frământări.

Zodia Pești

Fiindcă intuiești că schimbarea este în aer, te simți oarecum deconcertat și nervos, iar anxietatea nu ezită să îți dea târcoale. Cel mai bine este să încetezi să opui rezistență, să iei lucrurile așa cum sunt și să privești orice noutate ca pe o oportunitate din care vei avea doar de învățat și care îți poate schimba viață în mai bine, de ce nu? Sextilul dintre Mercur și Venus vine să balanseze această energie ușor tulbure și în neconcordanță cu firea zodiei Pești, reducând simțitor stresul din viața acestora și ajutând la reinstaurarea păcii.

O Lună Nouă plină de pace și armonie să aveți, dragilor! Să vă fie cu iubire!

Foto fr si main: De la Valery Rybakow /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri