3 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 3829 share-uri

Indiferent de rolul pe care un om îl poate juca în evoluția și viața ta, iată care sunt acele zodii pe care este aproape imposibil să le scoți vreodată din gândurile si inima ta, oricând de mult ai încerca, chiar și după ce au plecat sau ieșit din viața ta. Îți vom spune mai jos de ce…

Sunt oameni eterici și stelari care joacă un rol ușor și scurt în viața noastră, la fel cum sunt și oameni care vin în viața noastră și joacă un rol karmic, făcându-și culcuș lângă sau chiar în sufletul nostru, fără a-i mai putea scoate vreodată de acolo. Primii pleacă la fel cum vin, fără a lăsa urme că au trecut prin viețile noastre, fără a ocupa un loc de onoare în viața noastră, fără a ne stârni emoții puternice sau un ecou pe termen lung, fie el pozitiv sau negativ. Cu siguranță, și ei sunt mentori ai vieții noastre. Poate au venit să ne împărtășească din cunoștințele lor, să ne atragă atenția asupra unui lucru sau pur și simplu universul a hotărât să ne intersectăm destinele și drumurile preț de câteva secunde, apoi să trecem ușor unii pe lângă alții ca și cum nu ne-am fi cunoscut niciodată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Din cea de-a doua categorie fac parte oameni care ocupă roluri principale într-un anumit moment sau perioadă a vieții noastre (sau chiar toată viața), lasă semne atât de adânci încât avem nevoie de ani pentru a vindeca sau a acoperi amprentele lăsate în inima noastră și în urma lor. Nici nu s-a inventat un buton de delete pentru ei. Uneori prezența acestora în destinul nostru este pozitivă și îi putem considera oameni lumină, care au venit să deschidă noi perspective pentru noi, alteori poate fi și negativă – probabil au venit să ne învețe (dar cu ce preț?), depinde de karma individuală și de neam a fiecăruia dintre noi.

Indiferent de rolul pe care un astfel de om îl poate juca în evoluția și viața ta, iată care sunt acele zodii pe care este aproape imposibil să le scoți vreodată din gândurile si inima ta, oricând de mult ai încerca, chiar și după ce au plecat sau ieșit din viața ta. Îți vom spune mai jos de ce…

Zodia Taur

Dacă ai cunoscut vreodată un Taur și i-ai făcut loc în viața și în inima ta, invitându-l să ocupe un loc de cinste (sau și l-a ocupat singur, universul știe prin ce fire invizibile), probabil înțelegi de ce l-am inclus în topul acelor zodii de neuitat. Taurul este acea zodie cu un farmec aparte, care te cucerește prin spiritul său inteligent, prin amintirile frumoase pe care le construiește alături de persoana iubită, prin impresia puternică pe care o produce oriunde s-ar duce. Are o personalitate puternică și un stil aparte de a se face iubit, iar când iubește o face din tot sufletul, ca și cum ar fi pentru prima și ultima oară.

Te simți ca o regină alături de o astfel de zodie, îți este ușor să construiești planuri alături de un Taur căci este o zodie stabilă și pragmatică, te simți văzută, validată, respectată pentru ceea ce ești, admirată. Taurul pune accent pe momentele memorabile și îi place să dea naștere unor astfel de clipe înghețate în timp. Poate că îți pătrunde la inimă nu tocmai ușor fiindcă la început pare arogant și distant, însă pe măsură ce îl cunoști mai în profunzime, este foarte posibil să producă un impact profund în inima ta, pe termen lung sau chiar pentru totdeauna.

Foto: De la Ivan Zelenin /Shutterstock

Zodia Vărsător

Prinde-l dacă poți. Vărsătorul este un spirit liber în esență și fidel viziunilor și ideilor sale, dar cu ce ușurință te poate acapara și învălui în puterea prezenței pe care o are, în mreaja spiritului său minunat, care pare că îți aparține, dar totuși nu aparține nimănui. Dacă interacționezi cu un Vărsător și ajungi să dezvolți sentimente de iubire pentru această zodie, trebuie să știi că, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla în viitor, Vărsătorul este imposibil de șters din inimă, lasă amprente puternice și zdravane.

Vei fi cucerit încet sau sigur de originalitatea acestei zodii, de noblețea sa sufletească, de lipsa sa de prejudecăți și de ușurința cu care îi acceptă pe ceilalți, de genialitatea minții sale, de modul unic în care vede orice lucru, de generozitatea spiritului și de dăruirea de sine de care este capabil pentru binele umanității și al celorlalți.

Vărsătorul te face să te simți important, te face să simți că tu contezi, îți dă aripi și te face să crezi în tine, îți acordă rolul principal în viața sa fără a uită însă de sine, de cine este și de ce își dorește. Uneori pare că nu aparține acestei lumi și te poate face să te simți și pe tine la fel, la fel cum te face să simți că zbori și că poți transforma la rândul tău lumea într-un loc mai bun.

Zodia Scorpion

Odată ce îți intră în suflet, un nativ Scorpion nu are de de gând să iasă prea curând, indiferent de cât de mult îți dorești acest lucru. Asta fiindcă Scorpionul nu este deloc o prezență banală pentru cei cu care intră în contact și cei care îl cunosc foarte bine și ajung să îl iubească. Misteriosul Scorpion te învăluie prin modul plin de substanță în care gândește, trăiește și respiră. Ești atras de el ca de o enigmă și, deși îți lasă impresia că este ușor de cunoscut, întotdeauna vei descoperi ceva nou la el care te va lua prin surprindere.

Îți intră la suflet prin determinarea sa, prin loialitatea caracteristică, prin tenacitatea firii sale și prin inteligență, prin pasiunea pe care o pune în orice, prin intensitatea trăirilor și a sentimentelor sale. Deși pare superficială la o primă vedere, nu există zodie care să privească mai în profunzime, mai dincolo de suprafețe si aparențe decât Scorpionul. De aceea, această zodie îți intră la inimă pentru totdeauna și va rămâne acolo timp îndelungat. Scoate-o dacă mai poți…

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri