3 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 3839 share-uri

Indiferent de rolul pe care un om îl poate juca în evoluția și viața ta, iată care sunt acele zodii pe care este aproape imposibil să le scoți vreodată din gândurile si inima ta, oricând de mult ai încerca, chiar și după ce au plecat sau ieșit din viața ta. Îți vom spune mai jos de ce…

Zodia Capricorn

Destul de greu să uiți un Capricorn dacă a apucat să își facă loc în sufletul tău. Și asta fiindcă această zodie are un fel aparte de a fi. Deși pragmatic și cu picioarele pe pământ, poate uneori întâmpinând dificultăți în a exprima în totalitate ceea ce simte pentru tine, Capricornul este una din acele zodii care, dacă te iubește, ar fi dispus să meargă pentru tine până la capătul lumii și înapoi. Introvertiți sau extravertiți, Capricornii au o personalitate puternică totuși, sunt curajoși, siguri pe ei și îți insuflă și ție curaj. Știu când să te lase să fii vulnerabilă, când să te motiveze să îți dezvolți puterea interioară, știu când să tacă și când să pună punctul pe i.

Un Capricorn te va face să îți vezi și mai bine darurile și abilitățile tale, le va aprecia și le va scoate mereu în față, te va răsfața și va aprecia tot ceea ce faci pentru el/voi. Capricornii au un fond sufletesc bun și sunt darnici, iubesc să facă bine. Ai putea să mergi o viață întreagă mână în mână lângă un Capricorn, sigur că nu te va trăda și inima ta va fi pe mâini sigure și bune.

Foto: De la Danijela Isakov /Shutterstock

Zodia Balanță

Dacă sufletului tău i-a fost hărăzită întâlnirea cu o Balanță, fii sigură că va sta mult și bine în mintea, gândul și întreaga ta ființă. Este atât de ușor să iubești și să te atașezi de o Balanță încât o vei simți ca fiind cu tine toată viață acolo, în inima ta, o prezență constantă, gingașă și echilibrată, mereu acolo pentru tine, dornică să te susțină, să te valorifice, să te lase să crești și să înflorești în ritmul tău. Impactul unei Balanțe în viața ta poate că nu este unul brutal sau intrusiv, dar odată ce își face loc în inima ta, este clar că nu mai ai cum să o scoți prea curând.

Balanța are o inteligență emoțională iesită din comun și știe să îi asculte, să prețuiască și să onoreze persoanelor celorlalți. Degajă încredere în sine, frumusețe, inteligență spirituală și istețime practică, o atracție înnăscută pentru armonie și pace pe care adoră să le cultive, gestionând cu ușurință momentele de criză. Cu simțul său pentru frumos, zodia Balanță ia dragostea și romantismul foarte în serios și îi place să se bucure și să trăiască din plin această latură frumoasă a vieții.

Foto fr si main: De la Warm_Tail /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri