17 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 1880 share-uri

Anul 2022 aduce multe schimbări de atitudine în planul amoros și al relațiilor pentru nativii din zodia Rac, aceștia reușind să facă salturi uluitoare privind relațiile și parteneriatele pe care le au, să vindece traume din trecut, să depășească paternuri învățate care le aduceau doar blocaje și să se bucure de o evoluție spirituală ce le aduce bucurie, împlinire și echilibru. Citește previziunile astrale complete privind horoscopul dragostei și al relațiilor în anul 2022 pentru nativii Rac.

Horoscopul dragostei Rac 2022: previziuni generale

Anul 2022 începe în forță în ceea ce privește dragostea și relațiile, chiar dacă toată forfota emoțională nu este neapărat vizibilă, exteriorizată de către nativii Rac.

Aceștia sunt dispuși să își analizeze propriile relații, modul în care se raportează la acestea, care sunt problemele pe care le întâlnesc în mod ciclic și ce anume pot schimba la propria persoană pentru a depăși blocajele care vin iar și iar.

Descoperă traume din trecut, descoperă atitudini învățate din relațiile vechi sau din familie care mai rău le îngreunează relaționările, unii dintre nativi pot chiar să ceară sfatul unui psihoterapeut.

Nativii sunt deciși să își vindece rănile interioare și să se autodepășească. Atitudinea este extraordinar de benefică, mai ales că vine după ultimii ani care s-au dovedit haotici și tulburători pentru acești nativi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Din primăvară deja au câteva direcții în ceea ce privește vindecarea lor interioară și evoluția spirituală și încep să pună în aplicare ceea ce au înțeles deja.

Vara se vor concentra pe zona familiei, pe relațiile pe care aceștia le au cu fiecare membru al familiei, apropiat sau îndepărtat.

Din toamnă atenția nativilor Rac se îndreaptă către propria lor relație, către modul în care își pot contrui propria lor familie, fiind foarte atenți și maturi în deciziile pe care le vor lua, uneori acestea putând fi destul de radicale.

Foto: Marko Aliaksandr/ shutterstock.com

Horoscop Rac 2022: relațiile și prietenia

Relațiile de prietenie și parteneriatele nativilor Rac se îmbunătățesc în anul 2022. Nativii vor căuta să aibă o viață socială mai bogată, deși timpul este cel mai mare dușman al lor în 2022.

Prin conectarea cu ceilalți reușesc să își observe modul în care ei se oglindesc în societate, iar în această perioadă de analiză și introspecție aceste aspecte sunt deosebit de importante pentru nativii Rac.

De asemenea, vor încerca să își lărgească cercul de prieteni și cunoștințe, chiar dacă uneori pot simți că toate aceste acțiuni devin obositoare. Au totodată nevoie de diversitate în cercul de prieteni, dar și de nou. Simt nevoia să exploreze latura umană, să se descopere pe ei înșiși și să se bucure de ceilalți așa cum sunt.

În ceea ce privește parteneriatele, nativii Rac au multe de învățat. Există, ca pentru fiecare dintre noi, unele modele de comportament învățate în anumite perioade cheie ale vieții noastre, cum ar fi copilăria, adolescența, modele pe care cu toții avem tendința de a le perpetua, de a le practica aproape ca o obișnuință, chiar dacă uneori ne pot face rău.

Nativii Rac sunt dispuși să identifice aceste comportamente, să le depășească, să se vindece de trecut și să activeze legea atracției. Aceste schimbări le vor aduce, pe de o parte, colaborări cu oameni extraordinari, ce vor funcționa ca trigeri pentru o viață mai bună și mai frumoasă, iar pe de altă parte este posibil să le sporească veniturile.

Banii încă reprezintă un subiect sensibil pentru nativii Rac, care, tot în acest an, vor simți și dorința de a evolua în carieră sau de a-și găsi drumul, pentru cei rătăciți în acest plan.

În final de an vom regăsi nativii Răc schimbați, dar în bine. Îi vedem ca persoane mai mature, mai responsabile, mai înțelegătoare și profunde, mai echilibrate și mai hotărâte. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri