19 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 3069 share-uri

Acestea sunt cele 4 zodii care au învățat să își exercite puterea interioară cu succes și fac față provocărilor și oportunităților vieții fără să își piardă suflul vital sau să se piardă pe ele însele! 

"Dacă ai zâmbit în vremurile grele, atunci acel zâmbet a fost cu adevărat autentic.” Ravi Shankar

Puterea mentală este asemenea unui mușchi. Există în fiecare din noi chiar dacă uneori nu o conștientizăm și nici nu o antrenăm la potențialul ei maxim. Cu toții ne descoperim puterea interioară și mentală pe parcursul existenței noastre, în funcție de propriile experiențe de viață, de circumstanțele vieții noastre și de evenimentele (bune, rele sau neutre) pe care le experimentăm. O minte puternică și sănătoasă înseamnă că putem face față provocărilor vieții, dar și oportunităților ei, fără a ne pierde suflul vital și dragostea de viață. Puterea mentală ne ajută să ne menținem pe poziții și să fim raționali, calmi și cu o claritate mentală chiar și în situații copleșitoare, stresante, extreme sau dureroase. Chiar dacă este apanajul tuturor zodiilor, 4 zodii au știut cum să profite de calitățile lor înnăscute și și-au cultivat într-un grad mare puterea mentală și interioară. Iar acestea sunt…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

“Mintea ta, atunci când ai încredere în ea, este prietenul tău care te liniștește, te mângâie și îți oferă încredere în tine.” Elizabeth Upton

Top 4 zodii cu o mare putere interioară și mentală!

Locul 1: Zodia Taur

Zodia Taur este o zodie puternică în interior și care își înțelege foarte bine resursele sale mentale, dar și propriile trăiri și sentimentele. Are tărie nu doar emoțională, ci și psihică și știe cum să facă față emoțiilor negative într-un mod sănătos căci pe parcurs a învățat (deși acest lucru este înnăscut la el) diverse tehnici și metode de a gestiona situațiile limită și provocatoare. Un Taur va face față tuturor greutăților cu care se poate confrunta, păstrându-și sângele rece, stabilitatea care îl definește și echilibrul.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale
Foto: De la AnastasiaOsipova /Shutterstock

De asemenea, această zodie are autocontrol și o voință de fier. Cu timpul, și-a cultivat răbdarea, virtutea sa de aur. Știe când să își dea frâu liber emoțiilor și când să facă un pas în spate, așteptând ca lucrurile să se calmeze (și mintea lui la fel) pentru a privi situația respectivă dintr-o perspectivă mai amplă. Taurul mai are și această capacitate fantastică de a evalua totul și ceea ce este important pentru el înainte de a lua decizii.

Locul 2: Zodia Scorpion

Scorpionii sunt printre liderii incontestabili ai puterii mentale și interioare. Chiar dacă sunt emoționali și adesea se lasă conduși de intensitatea sentimentelor și trăirilor lor, au rara și extraordinara capacitate de a se ridica deasupra oricărei probleme de viață pe care o întâmpină. Poate că impulsivi, dar sunt extrem de rezistenți din punct de vedere mental. Fac ce fac și reușesc aproape întotdeauna să găsească cele mai bune soluții în situația pe care o trăiesc, să se ridice la suprafață cu demnitate, putere, credință, optimism și încredere.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

De fapt, Scorpionul este acea zodie care a înțeles că a plânge sau a-ți conștientiza și accepta durerea și propriile emoții nu înseamnă că ești slab sau vulnerabil, ci incredibil de puternic. Căci este nevoie de foarte multă putere mentală pentru a admite că nu deții toate răspunsurile, toate soluțiile și nici că nu poți să susții întotdeauna întreaga lume pe umerii tăi. Cu toate acestea, el chiar pare că poate face asta fără probleme… este întotdeauna un punct de sprijin și de reazam pentru cei din jurul său.

Locul 3: Zodia Capricorn

Capricornul este una din acele zodii cu o forță interioară demnă de admirat, care a fost înzestrată cu capacitatea de a vedea lucrurile în mod realist, așa cum sunt. La fel de bine, poate citi și oamenii și situațiile și știe să le evalueze în mod obiectiv, înțelept, tranșant și asumat. El vede dincolo de mășți, dincolo de suprafețe, astfel încât nu poți ține adevărul departe de această zodie. Această abilitate a sa de a vedea lucrurile în profunzimea lor îi conferă multă putere mentală și o oarecare superioritate a felului sau de a fi. Are însă tendința uneori de a-și folosi puterea mentală pentru a-i convinge de ceilalți de un anumit lucru sau pentru a-i determina să adere la ideile și viziunile sale.

În același timp, Capricornii sunt buni motivatori, sunt pregătiți mental pentru situațiile cele mai rele (deși preferă să rămână optimiști și să vadă binele chiar și din ele). Au rar ieșiri emoționale și par stăpâni pe situații și siguri pe ei, iar în situațiile de criză au prezență de spirit și reușesc să gândească clar și să acționeze lucid și echilibrat.

Locul 4: Zodia Balanță

Balanța va avea în viața sa multe reușite mentale fiindcă a înțeles cât de important este să îți exerciți puterea minții pentru a atrage în viața ta ceea ce îți dorești. Și o face într-un mod tenace și hotărât, dar în același timp grațios și delicat. Dacă ți-ai propus în minte un anume lucru, nimic nu te va opri din a-l duce la îndeplinire. Da, situațiile stresante pe tine te copleșesc și nu eviți să recunoști acest lucru în secundele imediat următoare. Dar îți acorzi timp să te liniștești și treci situația prin toate filtrele minții și rațiunii tale, privind-o din mai multe unghiuri sau cerând și părerea obiectivă a unor persoane care o pot privi din afară.

Chiar dacă pe moment pare că te detașezi de problema sau situația stresantă, în realitate revii asupra ei cu o nouă și extraordinară abordare. Ești fermă pe poziții, nu te pierzi în situațiile de criză sau cele limită, iar dacă o faci te redresezi imediat și găsești soluția și luminița de la capătul tunelului. Ai înțeles foarte bine că orice lucru are o rezolvare și ai încredere în univers că orice trece, inclusiv lucrurile rele sau negative.

Foto fr si main: De la diez artwork /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri