18 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 153 share-uri

Eclipsa parțială de lună de pe 19 noiembrie este un puternic promotor al transformării și își va face simțită influența în următoarele 6 luni asupra tuturor celor 12 zodii.  Este evident că energia acestei eclipse de lună va fi resimțită de toate zodiile, sunt însă 3 dintre ele care o vor trăi intens și profund. 

Eclipsa parțială de lună de pe 19 noiembrie este un puternic promotor al transformării și își va face resimțită influența în următoarele 6 luni asupra tuturor celor 12 zodii. Pe de o parte, ea aduce un nivel ridicat de claritate, o înțelegere profundă a aspectelor aparent nefavorabile ale vieții, o nevoie acută de crește a gradului de siguranță și stabilitate în lume, oportunități de reflecție și compromis menite să ne ajute să găsim calea propriului destin. Pe de altă parte, eclipsa de lună accelerează capacitatea noastră de a ne revendica propria putere, făcându-ne conștienți de rolul personal în manifestările generale. Este evident că energia acestei eclipse de lună va fi resimțită de toate zodiile, sunt însă 3 dintre ele care o vor trăi intens și transformator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Zodia Taur

Cu eclipsa de lună și luna plină chiar în semnul Taurului, este de așteptat ca una dintre zodiile cel mai puternic influențate de acest eveniment să fie chiar subsemnata. Luna plină are loc în cea dintâi casă a Taurului, casa eu-ului și a identitățîi, astfel încât pentru această zodie sunt prognozate anumite schimbări și transformări care vizează reinventarea propriei persoane. Totodată, aceste schimbări pot deschide noi capitole și noi posibilități în viața acestora.

Vorbim însă în același timp și de dureri mai vechi care au tendința de a ieși din nou la suprafață în perioada următoare, de anumite frământări interioare, de planuri care nu s-au concretizat, de accentuarea unor distanțe sau dispute față de anumite persoane sau relații de care încă vă simțiți puternic legați. Vorbim și de progress pentru Taur, vorbim de reforme personale, de restructurări, de provocarea de a ieși din zona de confort. Aceste arderi interioare, chiar dacă se realizează cu mult consum sufletesc, sunt într-un fel eliberatoare și purificatoare. În focul propriilor frământări veți găsi și cele mai bune soluții pentru voi, veți reuși să vă detașați de trecut și să vă redefiniti propria ființă, pregătindu-vă astfel pentru o nouă etapă în viața voastră.

Foto: De la vavavka /Shutterstock

Zodia Scorpion

Având în vedere că eclipsa de lună de pe 19 noiembrie vizează axa Taur-Scorpion, este firesc ca și această zodie să resimtă din plin acest eveniment astral în perioada următoare și în următoarele luni. Cu luna plină care pică în cea de-a 7-a casă a Scorpionului, aspectul vizat în principal de astre este cel al relațiilor și al parteneriatelor. Pentru Scorpion, perioada următoare are în vedere diverse împrejurări sau relații de afaceri, colaborări neprevăzute sau bine puse la punct, chiar căsătorii sau relații la distanță. Un lucru este aproape sigur însă.

Relațiile, fie ele de natură emoțională sau profesională, nu mai pot rămâne cum erau dacă nu servesc binelui tău spiritual și evoluției tale sau nu te ajută înspre găsirea menirii tale. De aceea, unele relații/ colaborări/ parteneriate ale Scorpionului se încheie în această perioadă sau sunt conduse la un alt nivel, în care au loc niște schimbări substanțiale, sentimente noi și puternice sunt puse în joc și se vorbește despre compromisuri făcute din inimă. La urmă urmei, totul va fi despre regăsirea echilibrului între sine și ceilalți.

Zodia Vărsător

O eclipsa de lună care se resimte intens și din plin pentru Vărsător la un nivel interior. Deși aparent nimic nu se schimbă în mod dramatic în viața sa, în realitate acum se pun cărămizile pentru noua viață care îl așteaptă pe Vărsător. Această zodie va trebui să facă pace cu trecutul său, să accepte și să își asume ceea ce a devenit datorită experiențelor sale de viață (da, sunt anumite acțiuni din trecut care încă îi influențează acțiunile sale prezente), să se împace cu o persoană dragă din trecut. La locul de muncă, această zodie este cufundată în multe și multiple responsabilități și, deși primește laude pentru munca sa de calitate și are sclipiri de genialitate și creativitate, va avea destule momente când va dori să fugă și să renunțe, doar de dragul de a se relaxa.

Familia joacă un rol important în viața Varsatorilor în următoarea perioadă, iar nevoile membrilor familiei sale și timpul petrecut alături de ei vor fi prioritare. În plus, Vărsătorul, cu tot spiritul sau liber și independent, este încurajat puternic de astre să se reconecteze cu rădăcinile sale, cu locul sau de suflet, să își găsească spațiul în care să înflorească sau chiar să își găsească casa visurilor sale /să își redecoreze spațiul în care locuiește. Pentru unii Vărsători, această chemare puternică înspre “acasă” și “cămin” se poate traduce chiar prin întemeierea unei familii, printr-un sentiment de confort, căldură și normalitate furnizat de prezența persoanei sale dragi în viața sa.

Foto fr si main: De la Morphart Creation /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri