22 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 396 share-uri

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare care are loc la data de 4 decembrie în Săgetător, la Nodul Sud: un eveniment astral prevestitor al bucuriei, ce deschide porțile veștilor bune, ale optimismului și ale norocului. E timpul pentru sinceritate, conexiune și iubire. Descoperiți horoscopul complet al lunii decembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Decembrie 2021: Berbec

Luna Decembrie 2021 este intensă și plină de mulțumire, satisfacție și iubire. Nativii Berbec se bucură de o bună organizare a bugetului, chiar dacă pot spune că în lunile anterioare a fost haos în cont și în portofel, iar astrele le aduc noroc în parteneriate. Este posibil să primească o primă, o avansare la locul de muncă, un proiect important pentru ei sau să încheie o colaborare pe care și-o doreau de ceva vreme, iar Berbecii bat palma chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

Este bine să își noteze ideile de acum, căci pot reveni la ele încă de la începutul lui 2022.

În dragoste, nativii se bucură de iubire. Cei singuri se pot îndrăgosti ca în filme, își pot întâlni sufletul pereche sau pot trăi acum o legătură karmică ce le îmbogățește experiența din această viață.

Retail jobs

Cei implicați deja într-o relație pot avea unele blocaje în special din a doua jumătate a lunii, însă este bine să nu se aventureze în certuri, căci motivele aproape că nu există, iar tensiunile se vor ridica de la sine. Sărbătorile îi surprind într-o atmosferă caldă și armonioasă alături de familie și de prieteni.

Foto: Nicoleta Ionescu/shutterstock.com

Horoscop Decembrie 2021: Taur

Luna Decembrie este controversată pentru nativii Taur. Pe de o parte nativii se bucură de iubire, de intimitate și șarm, dar pe de altă parte au nevoie să depășească unele blocaje financiare. Poate fi vorba de unele datorii pe care nu și le-au plănuit sau cheltuieli anuale pentru care nu au pregătit buget, sau pur și simplu este vorba despre diferența dintre realitate și așteptările lor, care pot fi mai mari.

Citeste si:
4 decembrie: A 14-a Eclipsă totală de Soare a secolului este epică...
4 decembrie: A 14-a Eclipsă...

În plan amoros, relația nativului Taur devine mai frumoasă, și aceștia fac un salt emoțional și spiritual. În cuplu, atmosfera devine mai aprinsă, Taurii au tot felul de picanterii pe care își doresc să le încerce cu partenerul de viață, sunt creativi și totodată maturi în dragostea lor, așadar relația lor se poate bucura de o aprofundare a legăturii între cei doi. Unii nativi, dacă nu au făcut-o deja, se pot gândi să facă un pas mai departe, spre căsătorie de exemplu.

Cei singuri pot avea șansa să întâlnească sufletul pereche sau să se aventureze într-o relație de dragoste năucitoare, intensă, pasională și rebelă. Îi poate lua valul, așadar poate că este timpul să lase grijile de-o parte și să se bucure de viață!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri