23 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 375 share-uri

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare care are loc la data de 4 decembrie în Săgetător, la Nodul Sud: un eveniment astral prevestitor al bucuriei, ce deschide porțile veștilor bune, ale optimismului și ale norocului. E timpul pentru sinceritate, conexiune și iubire. Descoperiți horoscopul complet al lunii decembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Decembrie 2021: Gemeni

Am putea descrie luna decembrie 2021 pentru nativii Gemeni prin 2 cuvinte: tatonare și negociere.

În ceea ce privește finanțele, nativii își regândesc strategia de câștig, poate chiar și funcția ocupată sau își fac planuri pentru a se îndrepta către un alt loc de muncă sau chiar altă specializare. Nu neapărat pentru că ar fi câștigurile sub așteptările lor, ci mai degrabă pentru că ei consideră că pot mai mult, că sunt mai valoroși și că ar trebui să încerce toate pistele pentru a ajunge acolo unde doresc.

În ceea ce privește planul amoros, nativii Gemeni vor dori să rezolve unele probleme din cuplu, în special pe cele care se tot repetă ori s-au acumulat de ceva vreme și sunt ocolite de către parteneri. Unii nativi pot trece chiar printr-o criză în relație, gândindu-se la despărțire, însă recomadarea este să nu se grăbească în a lua decizii, căci unele tensiuni se pot rezolva și cuplul își poate recăpăta forța.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Cei singuri nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație, ci se vor concentra mai mult pe carieră și finanțe. Este posibil să întâlnească o persoană interesantă, care să le atragă atenția, însă nu se vor grăbi în a face primul pas.

Foto: Lucky Business/shutterstock.com

Horoscop Decembrie 2021: Rac

În carieră nativii Rac devin tot mai apreciați, mai lăudați și mai eficienți. Sunt organizați, hotărâți, au idei bune, privesc în perspectivă și au puterea de a pune punctul pe „i”. Așadar vor atrage atenția șefilor și este posibil chiar să li se promită o promovare, o primă sau să incheie colaborări care să le aducă venituri suplimenatre în viitorul apropiat.

În dragoste, lucrurile sunt mai tensionate puțin, în special în prima jumătate a lunii decembrie. Unii nativi pot avea un soi de exacerbări emoționale, pot interpreta prea intens unele evenimente. Cei care se află la capătul unei relații pot suferi prea mult, cei care se bucură de o relație echilibrată și stabilă pot avea tendința de a căuta nod în papură.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Furtuna emoțională se mai domolește în a două jumătate a lunii, totul devine mai clar, nativii se mai liniștesc și privesc cu maturitate deciziile, dar și problemele pe care le au de rezolvat.

Cei singuri pot întâlni chiar de sărbători jumătatea, însă vor rămâne prudenți și nu vor face pași mari pentru progresul unei relații.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri