23 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 375 share-uri

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare care are loc la data de 4 decembrie în Săgetător, la Nodul Sud: un eveniment astral prevestitor al bucuriei, ce deschide porțile veștilor bune, ale optimismului și ale norocului. E timpul pentru sinceritate, conexiune și iubire. Descoperiți horoscopul complet al lunii decembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Decembrie 2021: Leu

Nativii Leu se vor simți contracronometru, cel puțin în prima jumătate a lunii decembrie. S-au adunat multe responsabilități, peste care vor adăuga tot ceea ce au amânat până acum, dar și situațiile imprevizibile care apar la final de an, așadar va fi ceva agitație. În special în carieră vor simți că trebuie să se miște alert, să rezolve multe lucruri, să ia contact cu mulți oameni și așa mai departe, pentru a putea încheia anul așa cum își doresc și pentru a se putea bucura de sărbători liniștite.

În plan amoros, nativii sunt un pic mai impulsivi decât de obicei. Mai mult decât atât, în prima parte a lunii își analizează relația, așteptările, așadar este posibil să își surprindă partenerul cu unele discuții complet neașteptat. În tot cazul, în a doua juamatate a lunii tensiunile se domolesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cei singuri ar putea să întâlnească o persoană interesantă chiar la locul de muncă sau într-o situație legată de carieră, este posibil ca ei să fie cei care vor face primul pas, căci ritmul acesta grăbit va avea ecou și în viațaintimă. Atenție însă, căci pot avea de suferit mai târziu. Deși unii ar spune că e mai bine să regrete că au încercat, decât să se întrebe cum ar fi fost dacă...

Foto: sivilla/ shutterstock.com

Horoscop Decembrie 2021: Fecioară

În planul carierei nu au loc multe evenimente pentru nativi Fecioară. Totul pare că își păstrează ritmul. Nativii însă își fac deja planuri pentru schimbări la locul de muncă sau în carieră. Consideră că este timpul să mergă pe alt drum, care să le aducă împlinire și câștiguri mai mari, așadar încep deja să își facă planuri, să caute răspunsuri și să își organizeze o schiță a schimbării pe care ar dori să o pună în practică în 2021.

În plan amoros, pot întâlni multe ispite în această perioadă. Este bine să aibă grijă să nu cadă în plasele unei iluzii, să nu ia decizii greșite în cuplu și să nu se lase păcăliți de o dragoste aparentă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri