23 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 375 share-uri

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare care are loc la data de 4 decembrie în Săgetător, la Nodul Sud: un eveniment astral prevestitor al bucuriei, ce deschide porțile veștilor bune, ale optimismului și ale norocului. E timpul pentru sinceritate, conexiune și iubire. Descoperiți horoscopul complet al lunii decembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Decembrie 2021: Balanță

Luna decembrie este una bună pentru nativii Balanță, deși aceștia o vor simți tensionată, imprevizibilă, cu multe decizii de luat imediat, pe loc. Balanțele se pot simți cumva la o răscruce de drumuri, însă până la urmă luna decembrie este ca o poveste cu final fericit. Tulburătoare perioadă, dar cu rezultate bune.

Nativii Balanță sunt ordonați, perseverenți și ambițioși, iar în această perioadă tocmai aceste calități vor fi intens încercate. În planul carierei au loc tot felul de schimbări, multe lucrurui noi se întâmplă, iar nativii Balanță se simt în afara controlului, ceea ce le provoacă neliniște. Se ivesc și noi oportunități financiare, dar Balanțele vor ști să profite de ocaziile bune.

În plan amoros, toate aceste tensiuni din celelalte domenii de viață pot avea ecou în relație. Cu toate acestea, vor ieși la iveală probleme mai vechi și poate că era și timpul, căci își vor găși rezolvare.

Sărbătorile vor fi frumoase și pline de armonie, iar nativii Balanță trebuie să învețe să lase grijile de-o parte ca să se bucure de tot ceea ce Universul le oferă.

Nativii singuri vor întâlni oameni noi și pot avea ocazia să se îndrăgostească, în special după 4 decembrie.

Foto: Olga Brik/shutterstock.com

Horoscop Decembrie 2021: Scorpion

Nativii au noroc când vine vorba de bani, iar în carieră de bucură de o creativitate ieșită din comun. Fie vor face salturi spectaculoase la locul de muncă, fie au o revelație cu privire la viitorul lor în carieră, așadar vor face planuri bune, vor ști încotro să se îndrepte și ne așteptăm ca în 2022 planul lor financiar să înflorească.

În plan amoros, nativii se văd puși în fața unor probleme a căror rezolvare o amână de ceva timp. Este așadar momentul să își asume responsabilitatea, să facă unele schimbări în viața de cuplu. Partea bună a situației este că soluțiile sunt la îndemână, nu vor reprezenta o dificultate pentru nativii Scorpion, ci mai degrabă o schimbare de ritm în ceea ce privește viața intimă.

Cei singuri pot avea noroc în dragoste, pot întâlni o persoană care să le capteze atenția. Nu se vor grăbi însă în ceea ce privește abordarea acestora, ci vor acționa tacticos, așa cum doar un Scorpion știe să își invalie prada.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri