23 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 375 share-uri

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare care are loc la data de 4 decembrie în Săgetător, la Nodul Sud: un eveniment astral prevestitor al bucuriei, ce deschide porțile veștilor bune, ale optimismului și ale norocului. E timpul pentru sinceritate, conexiune și iubire. Descoperiți horoscopul complet al lunii decembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Decembrie 2021: Săgetător

În plan profesional, nativii Săgetător se pot simți ușor indeciși în luna decembrie. Au nevoie de o schimbare, dar încă nu știu care este aceea. Nu au loc evenimente importante care să le schimbe ritmul de până acum în carieră, dar cumva s-a instalat o rutină, iar nativii Săgetător doresc mai mult. Așadar, este posibil să traverseze perioadă de indecizie sau chiar irascibilitate, pot chiar să renunțe pur și simplu la unele activități. Recomandarea noastră este să nu ia decizii pripite.

În ceea ce privește dragostea, în relație partenerul de cuplu va avea nevoie de ajutorul lor, de suportul și înțelegerea lor pentru a depăși unele momente mai dificile. De aceea nativii Săgetător trebuie să își regăsească echilibrul interior, calmul și iubirea care îi ține în acea relație, pentru a depăși mai ușor momentele dificile din cuplu.

Nativii singuri își doresc să înceapă o relație, așadar au tendința să se grăbească în a face primul pas, dacă întâlnesc o persoană interesantă. Poate este cazul să mai aștepte puțin, căci pot face o gafă sau pot isca un scandal în toată regula.

Foto: Khomenko Maryna/shutterstock.com

Horoscop Decembrie 2021: Capricorn

Nativii Capricorn pot face unele dezvăluiri în această perioadă cu privire la relațiile lor, inclusiv în ceea ce privește cuplul. Unii nativi pot descoperi o minciună, o trădare. La locul de muncă lucrurile pot lua o turnură neașteptată, imprevizibilă, iar nativii Capricorn trebuie să ia deciziile bune în cel mai scurt timp.

În relație fie vor încerca să depășească rutina, fie au de depășit situații mai neplăcute care ies la iveală în această perioadă. Nativii Capricorn nu vor fi duspusi să facă compromisuri, așadar în dragoste vor face doar alegerile pe care le consideră cele mai bune pentru ei.

Nativii singuri pot fi păcăliți în dragoste, dacă nu sunt suficient de atenți. Nu neapărat că noul partener îi surprinde neplăcut, ci este posibil ca ei să înțeleagă greșit o situație. Astrologii recomandă prudență când vine vorba de o nouă idilă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri