23 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 375 share-uri

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare care are loc la data de 4 decembrie în Săgetător, la Nodul Sud: un eveniment astral prevestitor al bucuriei, ce deschide porțile veștilor bune, ale optimismului și ale norocului. E timpul pentru sinceritate, conexiune și iubire. Descoperiți horoscopul complet al lunii decembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Demebrie 2021: Vărsător

În plan profesional, noi uși se deschid pentru nativii Vărsător. Aceștia se pot confrunta cu unele blocaje, motiv pentru care găsesc ca fiind o ocazie bună să renegocieze contracte, să discute noi proiecte sau soluții, astfel încât toată lumea să aibă de câștigat. Reușesc să își încheie anul cu temele făcute am putea spune, fără restanțe, fără lucruri rămase de rezolvat în anul viitor, ceea ce le va aduce liniște în perioada sărbătorilor, când vor dori să petreacă alături de cei dragi, departe de grijile cotidiene.

În dragoste, nativii Vărsător iau hățurile și sunt dispuși să rezolve diversele probleme din cuplu, mai noi sau mai vechi. Se simt puternici, au harul comunicării, sunt hotărâți și calmi, așadar au șansa să ia cele mai bune decizii în viața lor amoroasă. De fapt, aceștia caută să inceie anul în armonie în primul rând față de ei, față de așteptările lor, așadar nu vor da înapoi când vine vorba de clarificarea situațiilor din cuplu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativii singuri se pot bucura de noroc în iubire, însă au nevoie să acționeze, să facă ceva pentru a-și întâlni jumătatea. Pare că dragostea este aproape, dar au nevoie să exploreze pentru a o descoperi. Așadar este bine să întâlnească oameni noi, să își extindă cercul de cunoștințe, să răspundă invitațiilor și astfel vor găsi o persoană care să le atragă atenția și să le stârnească interesul.

Foto: Ironika/shutterstock.com

Horoscop Decembrie 2021: Pești

Fiind final de an, nativii Pești au tendința să privească înapoi, să analizeze rezultatele lor, să tragă concluzii și apoi să privească înainte, la ceea ce ar putea face pe viitor.

Este, așadar, o perioadă de analiză, privind cariera lor, finanțele, câștigurile. Unii se pot gândi deja la anumite afaceri, alții plănuiesc cum vor acționa în anul ce vine. Este o perioadă destul de imprevizibilă chiar și pentru ei, dar sunt deciși să facă tot ce le stă în putință pentru rezultate mai bune.

În plan amoros, această analiză se extinde și în ceea ce privește cuplul. Așadar vor identifica unele porbleme privind viața în doi, se vor gândi cât de aproape este relația lor de ceea ce își doresc, sunt dispuși fie să renunțe complet și să privesca spre un nou început, fie să facă tot ce este nevoie ca relația lor de cuplu să fie minunată.

Nativii singuri își trăiesc viața, se implică în tot felul de acțiuni, participă la distracții și nu vor da înapoi de la a se aventura într-o relație. Sunt hotărâți să își ascute intuiția, asumându-și mai târziu toate riscurile.

Foto articol: Romolo Tavani/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri