17 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 1880 share-uri

Anul 2022 aduce multe schimbări de atitudine în planul amoros și al relațiilor pentru nativii din zodia Rac, aceștia reușind să facă salturi uluitoare privind relațiile și parteneriatele pe care le au, să vindece traume din trecut, să depășească paternuri învățate care le aduceau doar blocaje și să se bucure de o evoluție spirituală ce le aduce bucurie, împlinire și echilibru. Citește previziunile astrale complete privind horoscopul dragostei și al relațiilor în anul 2022 pentru nativii Rac.

Horoscop Rac 2022: viața de familie

Încă de la începutul anului 2022 nativii Rac pot avea unele probleme de rezolvat în cuplu, probleme legate în special de gestionarea resurselor și a banilor. Totodată, nativii pot scoate în evidență unele comportamente ale partenerului pe care le găsesc ca deranjante și doresc o schimbare în acest sens.

Din primăvară viața de cuplu devine plăcută, armonioasă și palpitantă, căci alături de Racul ce devine mai sociabil și petrecăreț va fi greu să te plictisești. Și viața intimă a nativilor se îmbunătățește, aceștia devenind mai dezinhibați și creativi.

Vara va fi pe de o parte despre relaxare, pe de alta despre planuri de viitor în doi. Nativii Rac au nevoie de stabilitate și vor dori să știe cu o mai mare certitudine și claritate încotro se îndreaptă relația lor. Este posibil să își dorească să se căsătorească sau un copil. Dacă relația lor nu este puternică, e posibil ca partenerul de viață să fie luat prin surprindere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Din toamnă Racii devin mai radicali și hotărâți în relația lor de cuplu, vor spune clar și răspicat ce așteptări au și până unde pot face compromisuri. Unii nativi pot chiar să pună capăt unor relații în care nu se mai regăsesc.

Tot în 2022, nativii Rac vor dori să refacă rupturile din relațiile cu membrii familiei. Astfel vor încerca să se regăsească între rudele lor, să ia leatura cu membrii mai îndepărtați ai familiei, să viziteze locurile copilăriei. Este o perioadă de vindecare interioară, de refacere și regenerare a resurselor pe care rădăcinile noastre emoționale ni le oferă în viață. Toate aceste acțiuni le vor aduce pe de o parte vindecare, iar pe de alta bogăție emoțională și spirituală. Va fi un drum cu peripeții, dar care îi conduce către relații cu adevărat frumoase și fructuoase.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața
Foto: Like gold/shutterstock.com

Horoscop Rac 2022: șansa de a începe o relație pentru cei singuri

Nativii Rac sunt foarte atrăgători în acest an, căci se concentrează în special pe propria persoană, și evoluția lor este vizibilă din exterior. Sunt percepuți ca persoane șarmante, sensibile, dar hotărâte, de încredere, loiale și staornice.

Șansa de a întâlni o persoană interesantă în viața lor se menține pe tot parcursul anului, însă nativii nu se vor grăbi să înceapă o relație. Vor aștepta întâi să descopere omul care îi interesează, să îi înțeleagă scopurile și planurile de viitor, pentru a le potrivi cu ale sale. Nativii Rac nu vor cădea pradă dragostei la prima vedere în 2022. Au nevoie de o relație matură și nu sunt dispuși să facă compromisuri.

Foto articol by ladyphoto/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri